Smag på foråret i Fjordlandet
Oplev og smag på Fjordlandet i foråret. Her får du gode idéer til events, besøg på gårdbutikker og spisesteder i Lejre, Roskilde og Frederikssund.
7. Smag på naturen – Guidede sanketure
Frederikssund Museum inviterer på sanketur under overfladen!
Lige så længe der har boet mennesker ved fjorden i Frederikssund, har dyrene og planterne i vandet spillet en vigtig rolle for hverdagen og livet.
Foråret er den bedste årstid til at smage på naturen.
Så tag med ud i fjorden og lær hvordan, du stadig kan nyde godt af dens mange ressourcer d. 4 juni kl. 10:00 – 13:30, når der er “Smag på fjorden – sanketur under overfladen” i Frederikssund. Smagsprøver bliver tilberedt med det I har sanket.
Foråret er den bedste årstid til at smage på naturen.
Lige så længe der har boet mennesker ved fjorden i Frederikssund, har dyrene og planterne i vandet spillet en vigtig rolle for hverdagen og livet.
Tag med Frederikssund Museum ud i fjorden og lær hvordan, du stadig kan nyde godt af dens mange ressourcer d. 4 juni kl. 10:00 – 13:30, når der er “Smag på fjorden – sanketur under overfladen” i Frederikssund. Vi tilbereder smagsprøver med det vi har sanket.
Kom på søndagsomvisninger og få smag for Fjordlandet på Hansens Is
Så kan I få alle jeres isdrømme opfyldt hos Hansens Is Mejeri i Jægerspris. Søndage i marts og april holder Hansens Is ‘Søndage på Mejeriet’, hvor du kan komme med på omvisning og høre om produktionsmetoder, historien og udvikling af nye spændende smage.
Du vil selvfølgelig også smage på is, som passer til søndagens emne