Gastro i Fjordlandet

Fjordlandets kommende

Gastro- og fødevare events:

26. maj - 29. maj

Ledreborg Livsstilsdage

Ledreborg Livsstilsdage er spændende dage med inspiration inden for Have, Bolig, Kunst, Gastronomi, Outdoor og Sundhed. Der er masser at oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne.
26. maj

Rundvisning i vinmarken – Langelinie Vin

Kom med på en rundvisning i vinmarken og hør om de tre druesorter, der dyrkes på vingården, - forskelle, modning og høst. Bagefter er der smagsprøver på tre forskellige vine. Rundvisningen starter kl. 15.
29. maj

Øl yoga og frokost

Bevæg dig, nyd øl og mærk naturen omkring dig - Ølyoga er en energiudløsende oplevelse, hvor du, med alkohol i blodet, eller balancerende ovenpå hovedet, smyger dig gennem Krigeren og Solhilsnen med fornyet indlevelse og et lille smil på læben. I billetten indgår: 1 øl, 1 times instrueret øl-yoga, frokost i Taproom & Cafe efterfølgende med frisksmurt sandwich.
3. jun - 5. jun

Pinsefrokost. Herslev Bryghus & Aamanns Smørrebrød

Herslev Bryghus inviterer til pinsefrokost, blandt øltønder og fustager, ved langborde der hylder fællesskab. Frokosten præsenteres i samarbejde med Aamanns Smørrebrød, som bruger mask fra ølproduktionen i deres rugbrød. Det er muligt at booke pladser til kl. 11:30 eller 14:30 alle tre dage – I har bordet i 2 timer. Mulighed for vegetarmenu.
4. jun

Sanketur under overfladen

Frederikssund Museum inviterer på sanketur under overfladen! Lær hvordan du kan nyde godt af fjordens ressourcer. Vi tilbereder smagsprøver med det vi har sanket. Køb billet:
4. jun

Cider smagning med Lars Olsen

Besøg Bunker af Vin når de afholder smagning på økologiske lækkerier fra den lokale cider-leverandør; ”Hos Olsens”. Smag på bunker af cider kl. 15.30-17.00
5. jun

SØNDAGE PÅ MEJERIET: i børnehøjde

Besøg Hansens is. Vær med til at lave din egen is! Hvor kommer isen fra? Hvem laver den og hvordan. Dette er et børne/familie arrangement hvor vi leger ”den lille mejerist” her giver vi lidt viden i børnehøjde om råvarerne som bruges til is. Man laver en isbåd som dyppes i chokolade og drys. Læs mere og køb billetter her:
11. jun

RO:MARKED, madmarked

Kom og mød de lokale producenter og få en smagsprøve på de lokale fødevarer. Åben kl. 10-16
17. jun - 18. jun

Herslev under åben himmel

D. 17. og 18. juni inviterer Herslev Bryghus til festival på markerne bag deres gård. Her vil de tidlige sommeraftener fyldes med liv; tonerne af musik fra spirende danske kunstnere, samtaler mellem mennesker med meninger og med mad, som er produceret af råvarer fra vores Fjordland.
3. sep - 4. sep

Høstmarked på Hegnsholt

Kom til det hyggeligste høstmarked på Hegnsholt. Tag hele familien med på besøg hos alle dyrene, leg i haven og i halmballer. Mød producenterne af de lækre økologiske varer, hør mere om deres produktion og smag deres varer. Køb en lækker frokost eller kaffe og kage af gårdens egne produkter.
10. sep

Smag på naturen – sanketur

Frederikssund Museum og Vild Mad-formidlere inviterer på sanketur i skov og have: Lær hvordan du kan nyde godt af naturens grønne ressourcer. Vi tilbereder smagsprøver med det vi har sanket. Køb billet:
7. okt

Smagfuld aften på Comwell Roskilde

En festaften med ni serveringer og smag for skillingen! Køkkenchefen disker op med ni kulinariske serveringer, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet

Vil du læse mere?

Inspirerende artikler:

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×