Gastro i Fjordlandet

Fjordlandets kommende

Gastro- og fødevare events:

25. jun - 2. jul

Tour de Vin i Bunkeren

Nyd et glas natur-cykelvin og et stykke pizza i det underjordiske Roskilde! Hos Bunkerafvin, kan du fejre Tour De France's Grand Départ med spændende naturvin og mundvandsdrivende pizza. Besøg bunkeren alle dage fra den 25. juni til og med den 2. juli.
26. jun - 25. sep

Rundvisning på Svanholm

Rundvisninger på Svanholm hver søndag kl. 11.00 til og med september. Hør fortællingen om Svanholm storkollektiv og deres økologiske landbrug og kom hele godset rundt. Rundvisningen tager ca. halvanden time. Pris 100 kr. pr. deltager. Tilmelding ikke nødvendig.
29. jun

Rundvisning og smagning – Langelinie Vin

Kom med en tur i vinmarken og smag på dansk vin. Vi går en tur langs vinrækkerne, mens der forklares om beskæring og pasning af vinstokkene. Der fortælles om de 3 druesorter, der dyrkes på vingården. Bagefter smager I på 3 af deres vine.
1. jul

Mjød og urter Snoremark og Roskilde Oplevelseshavn

Roskilde Oplevelseshavn får besøg af Snoremark, der tilbyder smagsprøver og salg af mjød, som de producerer efter gamle opskrifter. Mjøddet indeholder bl.a. urter, som vokser i Kællingehaven lige efter havnen, og en af vores formidlere står klar til at vise jer urterne derude.
2. jul

Tour De France-brunch

Book et af Florentz' 5 vinduesborde (min. 4 pers.) & følg Tour karavanen & cykelløbet når de køre forbi os på Algade i tidsrummet kl. 10.00-12.30. Find brunch menu og køb billet her;
2. jul

Morgenbordsbuffet – Tour de France

Kom og nyd anden etape af verdens største cykelløb fra første parket! Feltet cykler lige forbi. Fra 10:00-12:00 serveres morgenbord ad libitum. Desuden er der release på et par friske, frodige, franske øl brygget til lejligheden. Først til mølle. Pris 195.- pr. person. Bordbestilling her:
21. aug

Smag på fjorden – sanketur under overfladen

Tag med ud i fjorden og lær hvordan, du stadig kan nyde godt af dens mange ressourcer. Naturvejleder Thomas J.J. Johansen tager med ud i fjorden. Efter sankningen går I tilbage til museumshavens bålplads og tilbereder de sankede dyr og planter. Der er smagsprøver undervejs.
3. sep - 4. sep

Høstmarked på Hegnsholt

Kom til det hyggeligste høstmarked på Hegnsholt. Tag hele familien med på besøg hos alle dyrene, leg i haven og i halmballer. Mød producenterne af de lækre økologiske varer, hør mere om deres produktion og smag deres varer. Køb en lækker frokost eller kaffe og kage af gårdens egne produkter.
10. sep

Smag på naturen – sanketur

Frederikssund Museum og Vild Mad-formidlere inviterer på sanketur i skov og have: Lær hvordan du kan nyde godt af naturens grønne ressourcer. Vi tilbereder smagsprøver med det vi har sanket. Køb billet:
7. okt

Smagfuld aften på Comwell Roskilde

En festaften med ni serveringer og smag for skillingen! Køkkenchefen disker op med ni kulinariske serveringer, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet

Vil du læse mere?

Inspirerende artikler:

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×