Frokost og aften på Røde Port
Til frokost serverer Røde Port højtbelagte smørrebrød, frokostplatte og “Kokkens Frokost”, som skifter løbende. Til aften serverer de hver uge en ny “Ugens Ret” og “Ugens Dessert”. Der tilbydes også “Kokkens Sidevogne”, som udskiftes med råvarerne i sæson, hvert kvartal.
Derudover kan du både til frokost og aften sætte tænderne i Roskildes, måske, bedste flæskestegssandwich stegt og infused med bryghusets amerikanske IPA “Nuggacilla”.
Ugens Ret
Tirsdag – lørdag serveres “Ugens Ret“ mellem kl. 16.00-20.00
Bottleshop
I bottleshoppen har Røde Port specielt et stort udvalg fra blandt andet de lokale bryghuse og forskellige polske bryghuse.
Gaveæsker, gavekort og glas er også til salg. Ved køb i bottleshoppen er der altid 20% at spare.
Eget mikrobryggeri:
Bryghuset Røde Port er startet i 2016 af de to daværende folkeskolelærere Morten Østergaard og Knut Eirik Sandvik.
De startede i kælder og madkundskabslokale på den skole de arbejdede på, vandt i 2016 Danmarksmesterskabet for håndbryggere og brygger nu på Køgevej 206 i Roskilde og på Randers Bryghus ved større partier.
Knuts søn, Jens Evald Sandvik, er i oplæring hos dem og prøver kræfter med forskellige “small batch”-bryg, der løber fra hanerne i bistroen.