LangeLinie Vin

Rundvisning hos LangeLinie vin lige udenfor Frederikssund – oplev vinmark incl. vinsmagning arrangeres for grupper på min. 6 personer. Øvrige rundvisningsdage kan bookes under oplevelser her på siden.

Langelinievej 12,
3600 Frederikssund

Åbningstider i butik: hver torsdag fra 16-18 og efter aftale

Langelinievej 12,
3600 Frederikssund

Åbningstider i butik: hver torsdag fra 16-18 og efter aftale

Midt i det åbne, rolige og bølgede landskab udenfor Frederikssund, bor Helle Hjorth og Jan Hansen på den hvidkalkede ejendom Pilegaard.

I 2014 tog de det første spadestik til LangeLinie Vin, som i dag består af 2700 vinstokke med druesorterne Cabernet Cantor, Solaris og Souvignier Gris.

Passionen for at lave god vin ligger allerede dybt i dem, og det er lysten, til at producere den bedst tænkelige vin, der driver parret.

Vingården og markerne passes og plejes skånsomt efter de bedste ansvarlige principper, og alt arbejde med vinstokkene foregår udelukkende ved håndkraft.

I dag er Pilegaardens tidligere kostald ombygget til en lille vinbutik, hvor LangeLinie Vin er repræsenteret med hvid- rød– rosé– orange– og mousserende vine.

Rundvisning i vinmark incl. vinsmagning (4 forskellige) arrangeres for grupper på min. 6  personer og kan bookes på telefon eller mail.

Pris pr. person: 150 kr.

 

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×