Outdoor Adventures

Outdoor Adventures skaber outdooroplevelser - og du kan komme med på spændende vandre- og kajakoplevelser, når lokale guider viser vejen, de særlige stier, og sikrer aktive kvalitetsoplevelser med fokus på nydelse i naturen i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Outdoor Adventures

Outdoor oplevelser – Se mere her

Udlejning af udstyr – Se mere her

E-mail: kontakt@outdooradventures.dk

Tlf: +45 53 89 05 85

Adresse for vandaktiviteter: Vigen Strandpark, Baunehøj 7, 4000 Roskilde

Adresse for vandreture: Roskilde Havn, Vindeboder 3, 4000 Roskilde

Outdoor Adventures har oplevelser for både privatpersoner og virksomheder. Du kan deltage i vandre-, kajak-, paddleboard og SUP Yoga ture.

– Kursus i Kajak & Paddleboard:

Vil du lære at ro i kajak eller padle på et paddleboard i Roskilde Fjord? Paddleboarding, også kaldet Stand Up Paddling, er over de sidste par år den hurtigst voksende vandsports aktivitet. Paddleboarding går i al sin enkelthed ud på, at stå oprejst på et paddleboard, mens man padler sig fremad. Med padlen sikres også balance og kontrol. En havkajak er en yderst stabil kajak der er i stand til at medbringe udrustning og som det er muligt at sejle langt i. Havkajakken er lang, så den ikke dykker ned i bølger.

Hos Outdoor Adventures kan du komme på kajak og paddleboard kursus, udleje udstyr og tilmelde sig unikke oplevelsesture fra området ned til Roskilde Fjord ved Roskilde Camping på Vigen strandpark.

– Oplevelsesture i Kajak & Paddleboard:

Dagsture og ture med overnatning er en unik aktiv udendørsoplevelse som du kan få lige her midt i Nationalparken på Roskilde Fjord. Outdoor Adventures har fx Guidede ture i kajak med overnatning ved Selsø Slot, aktive weekender i havkajak for 2 eller guidede oplevelsesture i kajak med overnatning i luksus telt. Paddleboard oplevelsesturene varer ca. 3 timer og kan fx være “SUP Yoga“.

Interesseret? Så læs mere om de unikke kajakoplevelser og paddleboard hos Outdoor Adventures her

 

– I vikingernes fodspor

Kom med ud i den skønne natur og oplev skovbunden, træerne, susen i bladene, vinden i håret og fællesskabet med andre. Kom med udenfor og få unikke oplevelser til fods hvor Outdoor Adventures er din indgang til oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde, Lejre og Frederikssund.

Om det er på Fjordstien, Skjoldungestien, i Boserup Skov, Bistrup skov, eller langs Roskilde Fjord eller Isefjorden.

Der er fokus på den skønne natur og nydelsen ved at befinde sig i den. Lokale guides med stor viden og kendskab til området omkring Roskilde, Lejre og Frederikssund guider jer, viser vejen, de særlige stier og sikrer kvalitetsoplevelser på hver en tur i Fjordlandet.

Interesseret i at følge med en lokal guide ad skjoldungestien eller vandretur langs kysten fra Roskilde til Frederikssund? Du kan også komme med på de unikke og særligt nærværende Stillevandreture med mindfulness i Boserup Skov eller gå med på Gudernes Stræde fra Kr. Hvalsø til Egholm Slot.

Så læs mere om de unikke natur- og vandreoplevelser hos Outdoor Adventures her

Altid lokale smagsoplevelser på turene:

På kajak- og vandreturene med Outdoor Adventures får man smagsoplevelser med lokalproducerede kvalitetsråvarer efter årstiden og noget at drikke til. Man får spændende historier fra lokale ildsjæle, som fortæller om deres arbejde med dyrkning eller brug af lokalproducerede råvarer.

Lokale guider og instruktører, giver unikke og sikre oplevelser:

Hos Outdoor Adventures kender de Roskilde fjord og områderne i Nationalparken særdeles godt. Nationalpark Skjoldungernes Land er et unikt sted med lang historie, tradition og kultur. De lokale guider og instruktører viser altid spændende steder som kortet ikke viser. Man behøver ikke koncentrere sig om vind og vejr eller hvilken retning i skal sejle – du kan bare slappe af og nyde naturen –instruktørerne holder kursen. På turene oplever man fællesskab med andre mennesker, som også elsker naturoplevelser til lands og til vands.

– Langt ude men tæt på

Vil du opleve naturen helt tæt på? Så kan vi anbefale at prøve en overnatning i telt sammen med Outdoor Adventures. Her får I en helt særlig oplevelse når I falder i søvn under nattens funklende stjernehimmel og fuglene synger morgensang, kun for jer!

Teltet er slået op ved Hesselbjerggaard

Teltet er slået op langt ude på marken ved det økologiske landbrug Hesselbjerggaard, tæt på Svogerslev sø, og et stenkast fra den kendte vandrerute Skjoldungestien.

Der er skønne madrasser at ligge på i teltet, oplevelsen er desuden inklusive dyner og hovedpuder og teltene er fyldt med lys og hygge. Teltene er lavet til 8 personer men vi reder op til maks 5 personer for at sikre jer den bedste komfort. Nyd også udeområdet hvor i kan sidde og nyde bål og der er rindende vand og toilet i sommer-kostalden inden for kort rækkevidde.

Der er mulighed for at tilberede mad og inklusiv i prisen er også lækkert friskbagt morgenbrød som vi bringer til jeres telt.

At være i naturen på denne måde, giver jer mulighed for at mærke stilheden og roen som naturen i Nationalparken giver. Interesseret i at læse mere om jeres næste overnatning i ét med naturen? Så læs med her hos Outdoor adventures ”Sov i telt i nationalparken”

Der er ture hver uge, hele året rundt, som det er muligt at melde sig til. Du finder et overblik over de mange guidede ture her

Outdoor Adventures glæder sig til at byde velkommen UDENFOR til outdoor oplevelser til lands og til vands!

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×