Outdoor Adventures

Outdoor Adventures schafft Outdoor-Erlebnisse – und Sie können an aufregenden Wander- und Kajakerlebnissen teilnehmen, wenn lokale Guides die speziellen Wanderwege zeigen und so für aktive Qualitätserlebnisse mit Schwerpunkt auf Naturgenuss im Land des Nationalparks Skjoldungernes sorgen.

Vigen strandpark, Baunehøj 7
4000 Roskilde

 

 

 

 

Vigen strandpark, Baunehøj 7
4000 Roskilde

 

 

 

 

Outdoor Adventures

Outdoor oplevelser med lokale guider - med mulighed for ture hver uge, hele året rundt på vand og til land.

Outdoor Adventures har oplevelser for både privatpersoner og virksomheder og lokale guider tager jer med på oplevelse i naturen og unikke besøg hos lokale steder i Fjordlandet samt i naturen og kulturen  i Nationalpark Skjoldundernes land.

Kom med ud i den skønne natur og oplev skovbunden, træerne, susen i bladene, vinden i håret og fællesskabet med andre.

I kan komme med på guidede vandre- og kajakture og med overnatning i Nationalpark Skjoldungernes Land. Derudover kan du tage dine venner og familie under armen og deltage i vandre-, kajak-, paddleboard og SUP Yoga ture.

Vil du på oplevelse på egen hånd har Outdoor Adventures også paddleboards, kajak og telt du kan leje.

Outdoor Adventures glæder sig til at byde velkommen UDENFOR til outdoor oplevelser til lands og til vands!

I vikingernes fodspor

Kom med udenfor og få unikke oplevelser til fods hvor Outdoor Adventures er din indgang til oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde, Lejre og Frederikssund.

Om det er på Fjordstien, Skjoldungestien, i Boserup Skov, Bistrup skov, eller langs Roskilde Fjord eller Isefjorden.

Der er fokus på den skønne natur og nydelsen ved at befinde sig i den. Lokale guides med stor viden og kendskab til området omkring Roskilde, Lejre og Frederikssund guider jer, viser vejen, de særlige stier og sikrer kvalitetsoplevelser på hver en tur i Fjordlandet.

Du kan også komme med på de unikke og særligt nærværende Stillevandreture med mindfulness i Boserup Skov eller gå med på Gudernes Stræde fra Kr. Hvalsø til Egholm Slot.

Lokale guider og instruktører, giver unikke og sikre oplevelser:

Nationalpark Skjoldungernes Land er et unikt sted med lang historie, tradition og kultur.

Hos Outdoor Adventures kender de Roskilde fjord og områderne i Nationalparken særdeles godt. De lokale guider og instruktører viser altid spændende steder som kortet ikke viser. Man behøver ikke koncentrere sig om vind og vejr eller hvilken retning i skal sejle – du kan bare slappe af og nyde naturen –instruktørerne holder kursen.

På turene oplever man fællesskab med andre mennesker, som også elsker naturoplevelser til lands og til vands.

Vil du prøve en overnatning i telt i Nationalparken?

Så anbefaler vi en tur med Outdoor Adventures – Her får I en helt særlig oplevelse når I falder i søvn under nattens funklende stjernehimmel og fuglene synger morgensang!

At være i naturen på denne måde, giver jer mulighed for at mærke stilheden og roen som naturen i Nationalparken giver.

Teltet er slået op ved Hesselbjerggaard

Teltet er slået op langt ude på marken ved det økologiske landbrug Hesselbjerggaard, tæt på Svogerslev sø, og et stenkast fra den kendte vandrerute Skjoldungestien.

Der er skønne madrasser at ligge på i teltet, oplevelsen er desuden inklusive dyner og hovedpuder og teltene er fyldt med lys og hygge. Teltene er lavet til 8 personer men vi reder op til maks 5 personer for at sikre jer den bedste komfort. Nyd også udeområdet hvor i kan sidde og nyde bål og der er rindende vand og toilet i sommer-kostalden inden for kort rækkevidde.

Der er mulighed for at tilberede mad og inklusiv i prisen er også lækkert friskbagt morgenbrød som vi bringer til jeres telt.

Kajak: Kurser og oplevelses-ture

Vil du lære at ro i kajak i Roskilde Fjord? En havkajak er en yderst stabil kajak der er i stand til at medbringe udrustning og som det er muligt at sejle langt i. Havkajakken er lang, så den ikke dykker ned i bølger.

Hos Outdoor Adventures kan du komme på kajak kursus, udleje udstyr og tilmelde sig unikke oplevelsesture fra området ned til Roskilde Fjord ved Roskilde Camping på Vigen strandpark.

Dagsture og ture med overnatning er en unik aktiv udendørsoplevelse med Outdoor Adventures og de har fx Guidede ture i kajak med overnatning ved Selsø Slot, aktive weekender i havkajak for 2 eller guidede oplevelsesture i kajak med overnatning i luksus telt.

Altid lokale smagsoplevelser på turene:

Outdoor Adventures-Vigen Strandpark Roskilde-Fjordlandet-Nationalpark Skjoldungernes Land-teambuilding-guidede ture-kajak-SUP-vandring

Altid lokale smagsoplevelser på turene:

På kajak- og vandreturene med Outdoor Adventures får man smagsoplevelser med lokalproducerede kvalitetsråvarer efter årstiden og noget at drikke til. Man får spændende historier fra lokale ildsjæle, som fortæller om deres arbejde med dyrkning eller brug af lokalproducerede råvarer.

På kajak- og vandreturene med Outdoor Adventures får man smagsoplevelser med lokalproducerede kvalitetsråvarer efter årstiden og noget at drikke til. Man får spændende historier fra lokale ildsjæle, som fortæller om deres arbejde med dyrkning eller brug af lokalproducerede råvarer.

Paddleboard: Kurser og oplevelses-ture

Vil du lære at padle på et paddleboard i Roskilde Fjord? Paddleboarding, også kaldet Stand Up Paddling, er over de sidste par år den hurtigst voksende vandsports aktivitet.

Paddleboarding går i al sin enkelthed ud på, at stå oprejst på et paddleboard, mens man padler sig fremad. Med padlen sikres også balance og kontrol.

Hos Outdoor Adventures kan du komme på paddleboard kursus, udleje udstyr og tilmelde sig unikke oplevelsesture fra området ned til Roskilde Fjord ved Roskilde Camping på Vigen strandpark.

Paddleboard oplevelsesturene varer ca. 3 timer og kan være „SUP Yoga„.

Det sker

Faciliteter

Kort og godt

 • 159 værelser, røgfri
 • Daglig rengøring
 • Resturant og bar/lounge
 • Egen parkeringsplads
 • Internet adgang
 • Kanoudlejning

Velegnet til familier

 • Vugger/barnesenge (tillægsgebyr)
 • Forbundne/tilstødende værelser tilbydes
 • Privat badeværelse
 • Gratis toiletartikler
 • Have
 • Terrasse

I nærheden

 • Vikingskibsmuseet: 27 minutters gang
 • Roskilde Museum: 36 minutters gang
 • Museum for Moderne Kunst: 38 minutters gang
 • Roskilde Domkirke: 38 minutters gang
 • YouFly: 41 minutters gang
 • Roskilde Universitet: 3,8 km

Andet i nærheden

Atelier & Galleri 67, Billedhugger Michael Behrend

Besøg det lille smukke Atelier og Galleri i hjertet af Roskilde, med skulpturer af Billedhugger Michael Behrend Hansen.
30. Apr - 31. Aug

Die Alte Schmiede in Slangerup

Machen Sie eine Zeitreise zurück in die frühen 1900er Jahre Den Gamle Smedje" in Slangerup ist ein kleines Heimatmuseum in der Nähe von Frederikssund

Roskilde Kunstverein

Erleben Sie das ganze Jahr über Ausstellungen und Veranstaltungen für Kinder und Erwachsene.

Sillebroen Shopping

Im Herzen von Frederikssund befindet sich eines der größten Einkaufszentren Nordseelands mit bis zu 60 aufregenden Geschäften
Frederikssund Golfklub

Frederikssund Golfklub

Probieren Sie ein 9-Loch Pay & Spielplatz im Frederikssund Golf Club mit Blick auf Roskilde Fjord ohne zu sein Mitglied und mieten Sie Ihre Ausrüstung.

Vorschläge für 12 schöne Wanderstrecken

Wenn du Ruhe und weichen Waldboden unter deinen Füßen haben möchtest, kannst du eine der vielen Fjordwanderungen unternehmen.

Erlebnisse in der Nähe:

 • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
  Læs Fjordlandets Private Policy
 • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×