Spillestedet Gimle

Spillestedet Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus. Hvert år kan man opleve omkring 300 artister, og programmet spænder vidt fra de nye talenter, til de største danske navne og udenlandske stjerner.

Musik- og kulturliv i det gamle vandværk

På Gimle kan man primært opleve musik, men også andre kulturarrangementer som stand up, åben scene, debataftenener, internationale aftenener, Gimle For Børn og quizaftener. Gimle er udnævnt som regionalt spillested og har som formål at formidle, profilere, præsentere og ikke mindst udvikle det rytmiske musikliv lokalt, regionalt, nationalt og international. Det er samtidig en opgave at arbejde med talentudvikling og præsentere smalle musikgenrer.

Se Gimles spilleplan med lokale og nationale artister i programmet for 2021 her

Gimle har desværre måtte aflyse sommerens Byparkskoncerter 

Efter de triste udmeldinger fra myndighederne om de skrappe krav til sommerens større musikarrangementer bliver vi desværre nødt til at aflyse Byparkskoncerterne, som vi kender dem.

Gimle’s Café – The Raven

Gimle driver byens internationale café, The Raven, i det gamle pumpehus her på Gimle. Her er mad og drikke til overkommelige priser og en uhøjtidelig stemning. Hver fredag og lørdag åbnes dørene til natcaféen.

Gimle samarbejder bredt i Roskilde. Der arrangeres eksempelvis hvert år en række større koncerter i Roskilde Kongrescenter, mens Gimle også står bag mange intime koncertoplevelser i Roskilde og omegns kirker. Og hver tirsdag i juli kan man opleve de populære “Byparkskoncerter” med fri entré, hvor Gimle sammen med Roskilde Kommune præsenterer kendte, danske musiknavne under åben himmel.

 

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×