Roskilde

I domkirkebyen Roskilde kan du opleve verdensarv, vikinger og rock

Sensommer i Fjordlandet

Sommerferien går på hæld, men det betyder ikke færre oplevelser Roskilde, lejre og Frederikssund. Drag tilbage i tiden og oplev sensommeren i Fjordlandet!

Lindegaarden Bed & Breakfast

Et unikt sted i en fantastisk natur og med sin helt egen personlighed
Danhostel Roskilde

Danhostel Roskilde

Skal du overnatte i Roskilde, er Danhostel Roskilde helt sikkert et besøg værd. Her får du billig overnatning i Roskildes smukke omgivelser.

Cafe Florentz

Florentz Cafe & Brasserie ligger i hjertet af Roskilde by og byder på cafeklassikere krydret med lækre aftenretter

Restaurant Vigen

Restaurant Vigen ligger smukt placeret lige ud til Roskilde Fjord og serverer gourmet mad frokost og aften

Comwell Hotel Roskilde

Comwell Roskilde ligger med en fantastisk udsigt over Roskilde Fjord og med den skønneste natur lige uden for hoveddøren.
Aske Jørgensen

Roskilde Camping

Roskilde Camping er en familiecampingplads, der ligger i naturskønne omgivelser direkte ned til badestrand med blåt flag ved Roskilde Fjord.

Gratis Sightseeing bus

Kør med Fjordlandets Sightseeing bus hele sommeren. Der er 3 ruter som du og familien kan vælge mellem

Book overnatning med kajak-oplevelse på Comwell (august)

Få en unik oplevelse med en luksus overnanting på Comwell Roskilde krydret med en skøn oplevelse i havkajak på Roskilde Fjord. Efter en dag på vandet kan du se frem til sauna og en 4-retters middag på Comwell Roskilde efterfuldt af overnatning og skøn morgenmad dagen efter.

Roskilde Kongrescenter

Roskilde Kongrescenter er byens mødested for kultur, idræt og erhverv. I kongrescenteret kan du opleve et væld af koncerter, stævner, messer, foredrag og shows. Se hvad der sker i Roskilde Kongrescenter her

Galleri Blå i Roskilde

I Galleri Blå i Roskilde har der gennem tiden været udstillinger af både begyndere, viderekomne og genier. Galleriet rummer også et antikvariat for psykologisk, filosofisk og spirituel litteratur.

Galleri Malmstrup

Velkommen til Galleri Malmstrup

Kunstsmedjen på Musicon

KunstSmedjen på Musicon i Roskilde er et kunstværksted, kunstneratelier, galleri, kunstskole og scene for musik og performance

Galleri Koé

Velkommen til Galleri Koé ved den kendte Roskilde-kunstner Henri Koé. Galleri Koé er stedet for abstrakt billedkunst.

Vævestuen Roskilde

På Vævestuen væves stof i naturmaterialer på en gammel dansk væv, som bliver syet til moderne beklædning.

Berit Sundberg

Det er i stilheden man finder sig selv – og det er præcis sådan jeg har det, når jeg maler. Så er der plads til, at de kreative tanker kan komme op til overfladen og ned på lærredet.

Atelier og galleri BAGHUSET

Atelier og galleri BAGHUSET er et arbejdende værksted og består af Sonja Nisgaard, Kirsten Fagerli, Søren Andersen og Kirsten Adrian.

Glasgalleriet

Velkommen til Glasputeriet ved Skak Snitker - med arbejdende værksted, udstilling og butik i det gamle gasværk på Roskilde Havn.

Kathe Rasmussen Kathekunst

I det farvede glas kan jeg udtrykke mig gennem smukke farver og spændende former. I vinduesglas arbejder jeg med det rene, naturlige udtryk.

Kunstnerværkstedet Roskilde

26 kunstnere har atelierplads og galleri i det arbejdende værksted. Der arbejdes med billedkunst, akvarel, Ikoner, keramik, skulpturer, glas, filt, papir, pileflet mv.

Særlige særudstillinger i Fjordlandet

Oplev og opdag Frederikssund, Roskilde og Lejre i maj måned. I denne guide får du masser af gode idéer til særudstillinger på Fjordlandets attraktioner.

Sct. Hans Have

Sct. Hans Haves café, gartneri og butik har åbent lørdag, søndag og helligdage kl. 12:00-17:00

Hesteofringen før og efter – heldagstur inkl frokost på Gershøj kro

Kom med på heldagstur fra Roskilde Museum til en mark ved Kirke Hyllinge, og hør fortællingen om, da en kunstnergruppe med Bjørn Nørgaard i spidsen under en skelsættende begivenhed ofrede en hest, dissekerede den og fyldte indvoldene på syltetøjsglas. Turen er inkl. frokost, kaffe og kage på Gershøj Kro

Fjordlandets bedste cykelruter

Få inspiration til Fjordlandets bedste og naturskønne cykelruter i lejre, Roskilde og Frederikssund. Få dem også direkte på Naviki

Billedkunstner Charlotte Hjelholt

Maleri, tekstiler og undervisning - i malerierne er naturen den gennemgående inspirationskilde.

Smagfuld aften på Comwell Roskilde inkl. Overnatning

Fredag den 1. oktober 2021 kl. 18.00 på Comwell Roskilde. Opholdet byder på velkomstdrink og snacks, middag med 9 gourmetserveringer sammensat af køkkenchef, vinmenu tilpasset middagen, overnatning samt morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Togtur, Astronomi, Romantik og Hedeland Naturpark by Night

Kom med det gamle veterantog ud på en astronomiaften i Hedeland Naturpark med en enestående mulighed for at opleve en særlig planet og måne konstellation udover naturligvis stjernenattehimlen. Tag gerne kikkerter og fotoudstyr med. Læs mere og køb billetter her

Walking Landscapes – kunstneriske vandringer

Hver dag vandrer en kunstner ud i landskabet i og ved Roskilde fra Byens Hus i centrum til området ved Sankt Hans. Følg med i landskabet eller på live-stream.

Fuglenes ABC – ekskursion til Eskildsø

Følg med Ornitolog Bjarne Bo Jensen på en skøn formiddagstur til Eskildsø og oplev Fuglenes ABC.

Høstmarked på Herslev Bryghus

Tag på landet og oplev den gode sensommerstemning med udsigt til markerne, når Herslev Bryghus inviterer til Høstmarked sammen områdets ildsjæle. Gå på jagt bland boderne og oplev alt det bedste fra vores lokale samarbejdspartnere. Læs mere:

Smag på nordens vin – og rundvisning

Denne rundvisning og smagning hos Snoremark har fokus på de to genskabte mjød fra bronzealderen og den arkæologiske viden om mjød og betydningen gennem historien. Der er selvfølgelig også smagsprøver på rundvisningen.

Musicon kunstfestival 2021

Oplev den årlige kunstudstilling i Roskildes kreative bydel, Musicon.

GAFFA PÅ GRÆS – Herslev Bryghus

GAFFA arrangerer to dages musikfest med forrygende toner, dejlige naturøl og mad fra lokale producenter i rå og smukke omgivelser omkring gårdbryggeriet Herslev Bryghus! Med en unik lokation og et stærkt program kan gæsterne nyde et udsnit af tidens mest anmelderroste og innovative musik. Læs mere:

Øl Yoga på Herslev Bryghus

Tag en øl i hånden – eller på hovedet – og efterhånden i blodet, mens du dyrker yoga. Du er garanteret sved på panden og et godt grin. Køb billetter her:

Rundvisning & ølsmagning på Herslev Bryghus

Kom med på en rundtur på Herslev Bryghus, mellem bryggeriets tanke, kommer I helt tæt på brygningen af Herslevs øl. Her får I historien om Herslev Bryghus, I bliver klogere på bryggeprocessen og så får I selvfølgelig lov til at smage de dejlige øl. Køb billetter her:

Herregårdenes dag på Roskilde kloster

Kom på en spændende og underholdende tur på Roskilde Kloster, som oprindeligt var herregården Sortebrødregård bygget i 1565. Herregården blev i 1699 til Danmarks første adelige jomfrukloster

Rytmisk Musikforening Steps Ahead åbningskoncert

Steps Ahead inviterer til åbningskoncert på Hestetorvet i Roskilde kl. 14.00-21.00 med et sammensurium af lækre toner. Der er fri entré til arrangementet, og programmet byder bl.a. på Åben scene for unge spirende Jazztalenter og andre større jazz-giganter i løbet af aftenen.

Romantik og stjernekig – Hedeland Veteranbane by Night

Natten mellem den 12. og 13. august vil Jorden bevæge sig igennem en sky af sand, grus og småsten og det betyder at mulighederne er store for at se disse små meteorer brænde op i atmosfæren som stjerneskud! Kom med på en spændende og romantisk oplevelsestur med Hedelands Veteranbane og Lars Occhionero, museumsinspektør og astrofysiker ved Kroppedal Museum, som vil guide og fortælle om stjernehimmelen.

Klap en bi og lav honning

Få en unik oplevelse med familien eller venner, og besøg bigården hos Snoremark. Få udleveret en fyldt honningtavle, og lån udstyr til selv at presse honning. I får også udleveret honningglas, så I kan hjembringe honninghøsten.

Rundvisning & ølsmagning på Herslev Bryghus

Kom med på en rundtur på Herslev Bryghus, mellem bryggeriets tanke, kommer I helt tæt på brygningen af Herslevs øl. Her får I historien om Herslev Bryghus, I bliver klogere på bryggeprocessen og så får I selvfølgelig lov til at smage de dejlige øl. Køb billetter her:

Opera Hedeland

Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene og danner hvert år ramme om store operaoplevelser. I år præsenteres "RIGOLETTO" og tilbyder d. 6. 13. og 14. august 2021.

‘Smattens magi – 50 års aftryk af Roskilde Festival’

I ”Smattens Magi” finder I svar på, hvorfor Roskilde Festival efter godt 50 år stadig er ung, vild og vital; hvorfor publikum er det reelle hovednavn, og hvordan det på forunderlig vis lykkes for 30.000 frivillige at skabe Nordens største musikbegivenhed!

Guidet oplevelsestur i kajak med overnatning i luksus telt

Tag med på en unik oplevelsestur i kajak fra Vigen Strandpark og rundt i Fjordlandet - for begyndere og let øvede og med unik oplevelse i overnatning i 4 personers tipier ved Hesselbjerggaard. Se mere og køb billet her

Solnedgangs tur på Roskilde fjord med dampskibet S/S Skjelskør

ONSDAGE: Tag på solnedgangstur med det 107 år gamle kulfyret dampskib S/S Skjelskør. Dampskibet sejler på Roskilde fjord forbi Kronprinsesse Marys Bro videre forbi Kølholm og Hyldeholm. Der vendes ved Østby havn hvor stævnen vesndes mod Frederikssund igen. Afgang og ankomst: Nordkajen 14A, 3600 Frederikssund. Find billetter her

Omvisning: Hegnet er væltet! Roskilde Festival 50 år

Kom med på en omvisning i særudstillingen "Smattens Magi" på RAGNAROCK. De guidede ture gennem 50 års magiske øjeblikke giver fortællingen om en festival, der aldrig har stået stille, og som har sat spor i smatten foran Orange og hos tusindevis af mennesker. Køb billetter her:

“Husker Du?” – Sommeromvisninger i Roskilde Domkirke

Hver mandag og onsdag kl. 13.00 kan man komme med på særlige sommeromvisninger i Roskilde Domkirke. Kom tæt på den kongelige slægt: Glücksborgerne og find fx ud af om det passer, at Frederik 9. ville begraves udenfor, så han kunne se vandet. Hør mere om Europas svigerforældre, der fik den tyske slægt på tronen, og om dronning Margrethe 2.s kommende gravmæle.

Yoga for alle i Sct. Hans Have

På tirsdage kl. 17:30-18:45 til og med september kan man dyrke yoga i Sct. Hans Have. Klæd dig efter vejret og gerne i flere lag. Hvis det regner, rykker vi under halvtaget. Tag et tæppe med til afspænding og evt. egen måtte (ellers kan du låne en).

Nationalpark Kayaking

Kom med på en 2-timers kajaktur i Nationalpark Skjoldungernes Land med fokus på naturoplevelser, fælleskab og dyrelivet. Det hele foregår på Roskilde Fjord, som er en stor del af Nationalparken,. Kajakturene foregår hver mandag kl. 19.00 til 21.00 fra juni- september. Læs mere og køb book din tur her:

Stævn ud på fjorden i et vikingeskib

Der er en eksklusiv oplevelse, når I stævner ud på Roskilde Fjord sammen med Vikingeskibsmuseets dygtige sejladsinstruktører. Sommersejlture finder sted dagligt. At komme ud at sejle koster 120,00 DKK i tillæg til entrébilletten og turen varer ca. 50 min. inkl. introduktion til skib, roning og sejlads. Billetter til sejlture købes på museet efter først-til-mølle princippet.

Cafékoncerter på Gimle

i Caféen "The Raven" lader Gimle de nye lokale talenter komme til og giver dem muligheden for bringe musikken ud af øvelokalet og møde et publikum i øjenhøjde. Den intime caféscene er tænkt som en musikalsk kravlegård for spirende lokale musikere. Torsdage i juli og august! Der er altid gratis entré til cafékoncerterne!

Toget fløjter afgang! Hedeland Veteranbane kører hver søndag!

Hedelands Veteranbane fører jer tilbage i tiden. Hver søndag hele sommeren kører Veteranbanen og der er afgang fra kl. 10.30 og hvert 45. minut indtil kl. 15.30. Børn i alle aldre kan være med - så tag picnickurven med, stå af og nyd legeplads og naturen i Hedeland.
Roskilde Kloster

Roskilde Kloster sommerrundvisninger

Kom med på sommerrundvisning på Roskilde Kloster udvalgte onsdage i sommerferien. Roskilde Kloster er en lille kulturhistorisk perle midt i Roskildes travle centrum med et unikt, historisk bygningskompleks og en stor parklignende have samt en hel speciel kulturhistorie.

Gratis ‘Viking Talks’ på Vikingeskibsmuseet

Gratis 'Viking Talk' kl. 12.00 på museumsøen ved Vikingeskibsmuseet. Det overordnede tema denne sommer på Vikingeskibsmuseet er Skibe, Krig og Kongemagt. I derfor høre skiftende fortællinger om 'Det blanke stål', Kongemagt, Kvinder i vikingetiden eller Langskibet - 'Vikingernes Drage'.
Bobler

Bobler

Boblerne omkring os findes i mange former - nu også som coronabobler. Museet for Samtidskunst har fyldt Roskilde med bobler af kunst. 14 kunstnere har skabt kunstværker til byen; fra en roterende hæk ved havnen til grusskulpturer på Musicon. Alle er en boble i sig selv, en verden du kan blive opslugt af – så længe det varer.
Nadia Xenia Olsen

Kan I finde Runde Rie?

Besøg Lynghøjsøerne og tag på Interaktiv troldejagt med 5 poster

Vikingeskibe og museumsmysteriet

Børn i alle aldre kan være med i MuseumsMysteriet, som er et digitalt spil, som fører jer rundt mellem vikingeskibene og igennem historien om vikingernes vilde rejser. Medbring en smartphone og brug MuseumsMysteriet via app’en Useeum

Scandic Roskilde Park

Velkommen til Scandic Roskilde. Det oplagte valg til forretning og fritid. Her er du tæt på Roskilde bymidte og kan nyde den unikke beliggenhed med en flot udsigt over park og sø.

Rundvisninger på Vikingeskibsmuseet

I juli og august kan man komme med på guidede rundvisninger på Museumsøen, hvor man går tæt på museets 5 rekonstruerede vikingeskibe -rundvisningerne foregår alle dage kl. 11:00 - 11:45

Musicon Mikrobryggeri

Det lille lokale bryggeri i Roskilde brygger lækre unikke øl. Besøg Musicon-bydelen i Roskilde og besøg det lille lokale bryggeri

Just Coffee

Just Coffee er et økologisk og bæredygtigt kafferisteri i Roskilde.

GetSpirits

Det lokale romdistilleri i Roskilde har rom, gin, snaps.

Dyssegården

Gårdbutikken på Dyssegaarden – sælges kød fra dyr på friland.
Lejre_Valnødlund_gårdbutik

Gårdbutikken Valnødlund

I gårdbutikken finder du et stort udvalg af økologiske produkter. Blandt nogle af produkterne er kaffe, saft, nødder og marmelade. Du kan også købe frugt og grønt.

Snoremark

På den økologiske gård Snoremark venter spændende smagsoplevelser med mjød og cider produceret på lokale råvarer.

Sov i telt i nationalparken

Vil du opleve naturen helt tæt på? Så kan vi anbefale at prøve en overnatning i telt sammen med Outdoor Adventures. Her får I en helt særlig oplevelse når I falder i søvn under nattens funklende stjernehimmel og fuglene synger morgensang, kun for jer!

Ågerup B&B

B&B Aagerup tilbyder et dobbeltværelse i eget hjem i den charmerende gamle del af landsbyen Ågerup. Fremragende som udgangspunkt for gåture eller cykelture i de grønne omgivelser over markerne og langs de gamle stier i landsbyen. 8 km fra Roskilde centrum (15 min.). 25 km til København centrum (35 min)

Bed & Breakfast Strandengen

Tre værelser på førstesalen i pragtfuld stor villa i stille kvarter i Roskilde tæt ved Vikingeskibsmuseet. 2 dobbeltværelser på 1. sal samt 1 familieværelse på 1. sal med stor balkon med spiseplads.

Dåstrup Bed & Breakfast

Dåstrup Bed and Breakfast ligger i hyggelige og praktiske omgivelser i centrum af Dåstrup, Viby Sj. Kun 15 minutters kørsel nordpå når man Roskilde centrum, og ligeledes kan du nemt nå til Lejre og få naturskønne oplevelser. Dåstrup B&B har 5 værelser og gæsterne har adgang til den hyggelige have og det autentiske og hyggelige gårdmiljø hvor roserne blomstrer og fuglene kvidrer.

Museet for Samtidskunst

På Museet for Samtidskunst kan du opleve lydkunst, performancekunst, videokunst og andre kunstformer, der har været med til at forny opfattelsen af kunst i de sidste årtier.

Hedelands Veteranbane

Tag på tur med det smukke gamle veterantog i Hedeland. Hver søndag hele sommeren kører Veteranbanen og der er afgang 10.30 og 11.00, herefter hvert 45. minut indtil 15.30. Besøg også museet og bliv klogere på Danmarks industribaner gennem tiderne.

Skänk – Øl, vin & Madbar

I centrum af Roskilde ligger den hyggelige bar Skänk, som byder på god øl og vin men også lækkert charcuteri og oste og en masse gode snacks til den lille sult

Oscar Biludlejning

Oscar Biludlejning er en dansk kæde af lokale biludlejere, som tilbyder biludlejning fra 249 kr. pr. dag. I Fjordlandet finder du udlejningskontorer i Roskilde, Frederikssund, Lejre og Jægerspris.

Spillestedet Gimle

Oplev musik og kultur på Spillestedet Gimle, som er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus.

Conditoriet

Besøg det hyggelige og passionerede bageri i Roskilde hvor du kan købe lækre kager, godt brød, en sandwich og få en god kop kaffe. Husk det er muligt at bestille online.
Kaffekilden Roskilde

Kaffekilden

Kaffekilden har åbent helt til kl. 21.00 og er et oplagt mødested i Roskilde. Her får du fantastisk kaffe, morgenmad, glutenfrie kager og cafeen har det økologiske bronzemærke. Man er velkommen til at nyde dagens avis eller til at sidde og arbejde på sin computer.
Paradis is Roskilde

ParadIS Roskilde

Skøn lille isbutik, som åbnede i 2007. Paradis har egen isproduktion i bagbutikken i Roskilde og laver frisk is hver morgen, som sælges fra butikken i Algade og fra det røde ishus på Roskilde Havn
Prop Vinbar i Roskilde

Prop vinbar

Besøg den hyggelige vinbar i hjertet af Roskilde. Man kan sidde i baren indenfor eller nye kaffe, vin eller Tapas udenfor i den hyggelige gamle gård. Åben på hverdage 12:00 – 21:00 og weekend 12 - 22.00/24.00
GÆV Cafe i Roskilde

GÆV

Gæv er en hyggelig lille café beliggende i den kreative bydel Musicon i Roskilde. Her serveres friske sandwich, økologiske supper og lækker gourmet-is
Restaurant Mumm i Roskilde

Restaurant Mumm

Restauranten er en lille, intim og eksklusiv aften-restaurant med fokus på de gode danske råvarer, gerne lokale og årstidsrelaterede.
Grundsmag Spisehus i Roskilde

Grundsmag

Grundsmags spisehus laver ærlig og god mad af de bedste økologiske råvarer, de kan finde. Her hyldes det naturlige og det nære, og det kan smages i maden og ses i de fine lyse lokaler i Roskilde centrum.
Djalmars Vinbodega_foto Anders Husa

Djalmas Vinbodega

Djalmas Vinbodega er en afslappet vinbar, hvor du ikke behøver at vide alt muligt om vin for at få lov at være. Her kan gæsterne prøve sig lidt frem, skænke selv og bare slappe af med et godt glas vin.

Lærkevang ved Roskilde

Hyggelig plads på et lille landsted nær Roskilde.

Autocamper stellplads i Hedeland

Smuk beliggenhed i det naturskønne Hedeland nær Roskilde.

Autocamper i Jyllinge Havn

Oplev den specielle stemning med fiskere, fiskerskure, huse og fiskenet i et miljø, der har tilpasset sig fiskeriet på Roskilde Fjord gennem tiderne.

Outdoor Adventures

Outdoor Adventures står klar med guidede vandre- og kajakture med overnatning i Nationalpark Skjoldungernes Land. Lokale guider tager dig med på oplevelse i naturen og unikke besøg hos lokale steder. Vil du på oplevelse på egen hånd har de paddleboards, kajak og telt du kan leje.

POP-UP beds i Fjordlandet

POP UP BEDS er sjove, anderledes og unikke overnatninger - glampingtelte, spejderhytter, shelters, trætophytter og meget andet.
Kajak på Fjorden

Fjordlandet Outdoor

Velkommen udenfor. Fjordlandet Outdoor byder på lokale oplevelser til lands og til vands og altid med lokale guider! Så vil ud i den fantastiske natur nationalparken tilbyder, så kom med os!
Restaurant_snekken_roskilde

Restaurant Snekken Trattoria

Snekken Trattoria er et italiensk spisehus med økologisk guldmærke. Snekken er placeret midt på Roskilde havn med udsigt over fjorden og Vikingeskibsmuseet

Snoremark

På den økologiske gård Snoremark venter spændende smagsoplevelser med mjød og cider produceret på lokale råvarer.
Roskilde Kloster

Roskilde Kloster

Roskilde Kloster er det første adelige jomfrukloster i Danmark. Kom med på en af de spændende sommerrundvisninger i skolernes sommerferie
RAGNAROCK-NAT MVRDV Ossip van Duivenbode

RAGNAROCK – Museet for pop, rock og ungdomskultur

Oplev et kulturhistorisk samtidsmuseum med fokus på musik og ungdomskultur på RAGNAROCK
Interiør Lützhøfts Købmandsgård

Lützhøfts Købmandsgård

Spol tiden tilbage til "de gode gamle dage" med et besøg på Lützhøfts Købmandsgård, som er en gammel købmandsbutik indrettet som den så ud i 1920'erne.
Roskilde Museum

Roskilde Museum

Kom tæt på historien om en af Danmarks ældste og mest betydningsfulde byer når I besøger Roskilde Museum i centrum af Roskilde
Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke – UNESCO Verdensarv

Oplev UNESCO Verdensarv og kom tæt på hele 40 kongelige grave i Roskilde Domkirke
Danhostel Roskilde

Danhostel Roskilde

Vandrerhjemmet ligger attraktivt i byens unikke havnemiljø, tæt på grønne områder og Roskilde bymidte.
Roskilde Camping

Roskilde Camping

Roskilde Camping er en familiecampingplads, der ligger i naturskønne omgivelser direkte ned til badestrand med blåt flag ved Roskilde Fjord. Pladsen har de flotteste bade & Køkken faciliteter og råder over 14 hytter – 2 ferielejligheder – 7 Håndværker værelser (3 dobbelt & 4 enkelt) til udlejning samt pladser til Autocamper og alm. camping.
Bymarkens B&B

Bymarkens Bed & Breakfast

Bymarkens B&B er nyrenoveret med lækre værelser og helt nyt badeværelse. Der er egen indgang, og B&B ligger på 1. salen af huset. Bymarkens B&B er tæt på centrum, shoppingcenter, svømmehallen og stationen med gå-afstand til alt.
bnbroskilde

Bed & Breakfast – Roskilde

Velkommen til bnbroskilde i det naturskønne Veddelev kun 4 km fra Roskilde. Hytten er indrettet med en dejlig soveplads til 2 personer, WIFI, læsehjørne samt spise/siddeplads med udsigt til den gamle have. Fra terrassen, hvor morgenmaden kan nydes, er der udsigt til en lille skov med kig til Roskilde Fjord.
  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×