Roskilde

I domkirkebyen Roskilde kan du opleve verdensarv, vikinger og rock

Restaurant Raadhuskælderen

Raadhuskælderen ligger 50 meter fra Roskilde Domkirke og serverer smørrebrød, frokosttallerkner, bøffer, salater sandwich og dagens fisk.

Pipers Hus

Pipers Hus ligger midt i naturskønne omgivelser i Byparken i Roskilde. Restauranten byder på god og ærlig mad, lavet fra bunden og med masser af kærlighed.

Danmarkshistorien i Fjordlandet

Oplev Danmarkshistorien på tætteste hold i efterårsferien i Fjordlandet. Find oplevelser i Roskilde, Lejre og Frederikssund i børnenes efterårsferie

Lindegaarden Bed and breakfast

Lindegaarden B&B er en unik og hyggelig overnatningsmulighed beliggende i det hyggelige Herslev, tæt på fantastisk natur i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Lindegaarden Bed & Breakfast

Et unikt sted i en fantastisk natur og med sin helt egen personlighed
Danhostel Roskilde

Danhostel Roskilde

Skal du overnatte i Roskilde, er Danhostel Roskilde helt sikkert et besøg værd. Her får du billig overnatning i Roskildes smukke omgivelser.

Cafe Florentz

Florentz Cafe & Brasserie ligger i hjertet af Roskilde by og byder på cafeklassikere krydret med lækre aftenretter

Restaurant Vigen

Restaurant Vigen ligger smukt placeret lige ud til Roskilde Fjord og serverer gourmet mad frokost og aften

Comwell Hotel Roskilde

Comwell Roskilde ligger med en fantastisk udsigt over Roskilde Fjord og med den skønneste natur lige uden for hoveddøren.
Aske Jørgensen

Roskilde Camping

Roskilde Camping er en familiecampingplads, der ligger i naturskønne omgivelser direkte ned til badestrand med blåt flag ved Roskilde Fjord.
RAGNAROCK-NAT MVRDV Ossip van Duivenbode

Rockgiganter og Mikrobryg – om Bob Marley

Kom og hør skarpe musikformidlere fortælle om musikkens største navne, mens det lokale Musicon Mikrobryg serverer et godt glas øl. I år handler det om nogle af de kunstnere, der har gjort sig ekstra bemærket på Roskilde Festival - i tråd med særudstillingen ”Smattens magi – 50 års aftryk af Roskilde Festival”. Som noget nyt kan du følge med hjemmefra stuen via Live-stream. Denne gang om Bob Marley fortalt af Klaus Lynggaard

Roskilde Kongrescenter

Roskilde Kongrescenter er byens mødested for kultur, idræt og erhverv. I kongrescenteret kan du opleve et væld af koncerter, stævner, messer, foredrag og shows. Se hvad der sker i Roskilde Kongrescenter her

Galleri Blå i Roskilde

I Galleri Blå i Roskilde har der gennem tiden været udstillinger af både begyndere, viderekomne og genier. Galleriet rummer også et antikvariat for psykologisk, filosofisk og spirituel litteratur.

Galleri Malmstrup

Velkommen til Galleri Malmstrup

Kunstsmedjen på Musicon

KunstSmedjen på Musicon i Roskilde er et kunstværksted, kunstneratelier, galleri, kunstskole og scene for musik og performance

Galleri Koé

Velkommen til Galleri Koé ved den kendte Roskilde-kunstner Henri Koé. Galleri Koé er stedet for abstrakt billedkunst.

Vævestuen Roskilde

På Vævestuen væves stof i naturmaterialer på en gammel dansk væv, som bliver syet til moderne beklædning.

Berit Sundberg

Det er i stilheden man finder sig selv – og det er præcis sådan jeg har det, når jeg maler. Så er der plads til, at de kreative tanker kan komme op til overfladen og ned på lærredet.

Atelier og galleri BAGHUSET

Atelier og galleri BAGHUSET er et arbejdende værksted og består af Sonja Nisgaard, Kirsten Fagerli, Søren Andersen og Kirsten Adrian.

Glasgalleriet

Velkommen til Glasputeriet ved Skak Snitker - med arbejdende værksted, udstilling og butik i det gamle gasværk på Roskilde Havn.

Kathe Rasmussen Kathekunst

I det farvede glas kan jeg udtrykke mig gennem smukke farver og spændende former. I vinduesglas arbejder jeg med det rene, naturlige udtryk.

Kunstnerværkstedet Roskilde

26 kunstnere har atelierplads og galleri i det arbejdende værksted. Der arbejdes med billedkunst, akvarel, Ikoner, keramik, skulpturer, glas, filt, papir, pileflet mv.

Sct. Hans Have

Sct. Hans Haves café, gartneri og butik har åbent lørdag, søndag og helligdage kl. 12:00-17:00

Hesteofringen før og efter – heldagstur inkl frokost på Gershøj kro

Kom med på heldagstur fra Roskilde Museum til en mark ved Kirke Hyllinge, og hør fortællingen om, da en kunstnergruppe med Bjørn Nørgaard i spidsen under en skelsættende begivenhed ofrede en hest, dissekerede den og fyldte indvoldene på syltetøjsglas. Turen er inkl. frokost, kaffe og kage på Gershøj Kro

Billedkunstner Charlotte Hjelholt

Maleri, tekstiler og undervisning - i malerierne er naturen den gennemgående inspirationskilde.

Hegnet er væltet! Roskilde Festival 50 år

Kom med RAGNAROCK på en guidet tour gennem 50 års magiske øjeblikke på Dyrskuepladsen i Roskilde. Omvisningen varer ca. 1 time
Ragnarock Roskilde

Omvisning: RAGNAROCK Highlights

Tag med på en kalejdoskopisk rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem. På turen rundt i udstillingen kan du slå dig løs som lysmester, få forklaringen på hvorfor populærmusikken har fået det til at slå gnister mellem ungdomskulturen og samfundsnormerne

RAGNAROCK Mystery Walk: Er i der Roskilde?

RAGNAROCK i samarbejde med gådefirmaet HV?M inviterer til en udendørs gådejagt, der udfordrer spillerne i musik, meninger og minder. Det er en gådejagt mellem kunstværker og musikalske minder på Dyrskuepladsen i Roskilde

Familieomvisning på Ragnarock: Mig og musikken

Tag din familie og bedste venner i hånden og kom helt tæt på musikkens verden på RAGNAROCK - Hør fed musik, dans, snak, quizze og kør rundt på verdens største pladespiller

Efterårsferie og Dronning Margrete d. 1 i Roskilde Domkirke

Fra mandag d. 18 – torsdag d. 21 mellem klokken 10 og 12 vil der være workshops for børn. Her vil børn såvel som voksne kunne få indsigt i, hvem Margrete d. 1 var, hendes tilhørsforhold til Domkirken og hendes levede liv. Her kan familier være sammen om at lave kroner og sværd i flotteste klippe-klister stil, og bruge en dejlig formiddag sammen. Workshoppen vil være gratis efter betalt indgang for voksne, mens børn får gratis indgang

Mord i kirkeruinen i Roskilde

Mord i kirkeruinen - Roskilde, 1931: Den arkæologiske udgravning under Stændertorvet er stoppet. Politiet har afspærret området. Udgravningslederen er blevet fundet myrdet, og politiet kan ikke komme videre i efterforskningen. De har brug for JERES hjælp!

Forvandl skrald til guld -skraldeworkshop på Roskilde Museum

Deltag i efterårsferiens workshop på Roskilde Museum og lær mere om hvad vores skrald fortæller! Og hvad fortæller fortidens affald om vores historie? Lav fx en skraldefortælling med dit eget affald. Tag en pose sjovt eller spændende affald med, som kan komme ned i et syltetøjsglas.

Skattejagt: Find de vilde væsner og sære steder

Gå på opdagelse i Roskilde by og find de sære steder hvor de de vilde væsner holder til. Lav et magisk armbånd i Kreativt hus for børn før skattejagten, som så I er beskyttet på turen. Skattejagten udleveres både på børnebiblioteket og I Kreativt Hus for Børn. Man kan vinde en (u)hyggelig præmie og vinderen trækkes d. 1. dec.. Målgruppe børn fra 5 år.

Vilde Væsner og Sære Steder

Roskilde by er fuld af historier om vilde væsner og sære steder. Har du hørt historierne om uhyret basilisken og helhesten? Eller har du selv en ide til et vildt væsen? Kreativt hus for børn har en lang række sjove workshops for børn i efterårsferien.
Den store æbledag i Købmandsgården, Roskilde Kæbmandsgården, Roskilde

Æblefest i den gamle købmandsgård

Vær med til at fejre æblet, når Lützhøfts Købmandsgård står på den anden ende i hele efterårsferien. Skattejagt, fuglehuse, æblepresning og æbleskiver: lørdag d. 16 – lørdag d. 23, kl. 11-15.

RO:KOST, Madfestival

RO:KOST Madfestival og Fjordlandets bedste restauranter hylder de mange lokale producenter, og inviterer dig på middag baseret på lokale fødevarer af høj kvalitet.
RAGNAROCK-NAT MVRDV Ossip van Duivenbode

Rockgiganter og Mikrobryg – om PJ Harvey

Kom og hør skarpe musikformidlere fortælle om musikkens største navne, mens det lokale Musicon Mikrobryg serverer et godt glas øl. I år handler det om nogle af de kunstnere, der har gjort sig ekstra bemærket på Roskilde Festival - i tråd med særudstillingen ”Smattens magi – 50 års aftryk af Roskilde Festival”. Som noget nyt kan du følge med hjemmefra stuen via Live-stream. Denne gang om PJ Harvey fortalt af Anya Mathilde Poulsen.

Smagfuld aften på Comwell Roskilde inkl. Overnatning

Fredag den 1. oktober 2021 kl. 18.00 på Comwell Roskilde. Opholdet byder på velkomstdrink og snacks, middag med 9 gourmetserveringer sammensat af køkkenchef, vinmenu tilpasset middagen, overnatning samt morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Verdensarvsdag i Roskilde

Roskilde Domkirke er byens vartegn og er udpeget af UNESCO som umistelig kulturarv. Domkirken har gennem 800 år dannet ramme for nationale og lokale begivenheder. Kom vær med til at fejre den og dens betydning. Der er gratis entre hele dagen. Se hele programmet her.

Open By Night og Verdensarvsdag i Roskilde

Nyd en efterårsaften aften i Roskilde midtby med længe åbent i byens butikker. Gå på opdagelse og få gode oplevelser, små overraskelser – og hvem ved – et par gode tilbud! D. 1. oktober er også Verdensarvsdag, hvor du kan blive klogere på, hvorfor Roskilde Domkirke, er UNESCO Verdensarv.
Nadia Xenia Olsen

Kan I finde Runde Rie?

Besøg Lynghøjsøerne og tag på Interaktiv troldejagt med 5 poster

Oktoberfest på Herslev Bryghus

Fjordlandets Tyrol ligger som bekendt i Herslev. Og traditionen tro vil der flyde ren Rhinguld fra de 12 haner hele aftenen mens Marianne sætter glinsende fade på buffet-bordet. Så kom og slå til Hansel und Gretel mellem ladens vægge, og lad dig for Guds skyld ikke normal anstændighed stå i vejen. Køb billet her:

Dreamers’ circus og kontradans

Torsdag d. 23. september fejrer Gimle DREAMERS’ CIRCUS som Stadsmusikanter i Roskilde Kommune, og KONTRADANS – et værk om Roskilde/Lejreegnens traditionelle musik og dans. Arrangementet er arrangeret af Gimle og foregår på Zleep Hotel Prindsen, i Algade og starter kl. 19.30

Danseriet på Gimle

Danseriet foregår på Gimle i Roskilde den 3. lørdag i måneden. Kom og Dans med når dørene åbnes kl,. 20.00 og musikken spiller op! Se programmet på hjemmesiden her

Vikingeskibe og museumsmysteriet

Børn i alle aldre kan være med i MuseumsMysteriet, som er et digitalt spil, som fører jer rundt mellem vikingeskibene og igennem historien om vikingernes vilde rejser. Medbring en smartphone og brug MuseumsMysteriet via app’en Useeum

Hegnet er væltet! Roskilde Festival 50 år – omvisning i særudstilling

Ølbongen Morten Rævchardt. Ånden fra 1992. Alien og Ko. Roskilde Festivals persongalleri er skævt og broget. Kom med på en guidet tour gennem 50 års magiske øjeblikke på Dyrskuepladsen i Roskilde. Turen tager ca. en time. Find en dato, der passer dig via linket.

Book overnatning med kajak-oplevelse på Comwell (august)

Få en unik oplevelse med en luksus overnanting på Comwell Roskilde krydret med en skøn oplevelse i havkajak på Roskilde Fjord. Efter en dag på vandet kan du se frem til sauna og en 4-retters middag på Comwell Roskilde efterfuldt af overnatning og skøn morgenmad dagen efter.

Yoga for alle i Sct. Hans Have

På tirsdage kl. 17:30-18:45 til og med september kan man dyrke yoga i Sct. Hans Have. Klæd dig efter vejret og gerne i flere lag. Hvis det regner, rykker vi under halvtaget. Tag et tæppe med til afspænding og evt. egen måtte (ellers kan du låne en).

Nationalpark Kayaking

Kom med på en 2-timers kajaktur i Nationalpark Skjoldungernes Land med fokus på naturoplevelser, fælleskab og dyrelivet. Det hele foregår på Roskilde Fjord, som er en stor del af Nationalparken,. Kajakturene foregår hver mandag kl. 19.00 til 21.00 fra juni- september. Læs mere og køb book din tur her:

Scandic Roskilde Park

Velkommen til Scandic Roskilde. Det oplagte valg til forretning og fritid. Her er du tæt på Roskilde bymidte og kan nyde den unikke beliggenhed med en flot udsigt over park og sø.

Rundvisninger på Vikingeskibsmuseet

Kom med på guidede rundvisninger på Museumsøen, hvor du bla. kommer helt tæt på museets 5 rekonstruerede vikingeskibe -rundvisningerne foregår alle dage kl. 11:00 - 11:45

Byg båd-værksted på Vikingeskibsmuseet

Besøg Vikingeskibsmuseet i Roskilde og byg din egen båd i det kreative værksted som er for både børn og voksne! Sommerferie-aktiviteterne foregår udendørs og I kan let lade jer inspirere af de rigtige bådebyggere, mens I konstruerer og bygger jeres egen båd.

Musicon Mikrobryggeri

Det lille lokale bryggeri i Roskilde brygger lækre unikke øl. Besøg Musicon-bydelen i Roskilde og besøg det lille lokale bryggeri

Just Coffee

Just Coffee er et økologisk og bæredygtigt kafferisteri i Roskilde.

GetSpirits

Det lokale romdistilleri i Roskilde har rom, gin, snaps.

Dyssegården

Gårdbutikken på Dyssegaarden – sælges kød fra dyr på friland.
Lejre_Valnødlund_gårdbutik

Gårdbutikken Valnødlund

I gårdbutikken finder du et stort udvalg af økologiske produkter. Blandt nogle af produkterne er kaffe, saft, nødder og marmelade. Du kan også købe frugt og grønt.

Snoremark

På den økologiske gård Snoremark venter spændende smagsoplevelser med mjød og cider produceret på lokale råvarer.

Sov i telt i nationalparken

Vil du opleve naturen helt tæt på? Så kan vi anbefale at prøve en overnatning i telt sammen med Outdoor Adventures. Her får I en helt særlig oplevelse når I falder i søvn under nattens funklende stjernehimmel og fuglene synger morgensang, kun for jer!

Ågerup B&B

B&B Aagerup tilbyder et dobbeltværelse i eget hjem i den charmerende gamle del af landsbyen Ågerup. Fremragende som udgangspunkt for gåture eller cykelture i de grønne omgivelser over markerne og langs de gamle stier i landsbyen. 8 km fra Roskilde centrum (15 min.). 25 km til København centrum (35 min)

Bed & Breakfast Strandengen

Tre værelser på førstesalen i pragtfuld stor villa i stille kvarter i Roskilde tæt ved Vikingeskibsmuseet. 2 dobbeltværelser på 1. sal samt 1 familieværelse på 1. sal med stor balkon med spiseplads.

Dåstrup Bed & Breakfast

Dåstrup Bed and Breakfast ligger i hyggelige og praktiske omgivelser i centrum af Dåstrup, Viby Sj. Kun 15 minutters kørsel nordpå når man Roskilde centrum, og ligeledes kan du nemt nå til Lejre og få naturskønne oplevelser. Dåstrup B&B har 5 værelser og gæsterne har adgang til den hyggelige have og det autentiske og hyggelige gårdmiljø hvor roserne blomstrer og fuglene kvidrer.

Museet for Samtidskunst

Museet for Samtidskunst arbejder med lydkunst, performancekunst, videokunst og andre kunstformer, der har været med til at forny opfattelsen af kunst i de sidste årtier.

Hedelands Veteranbane

Tag på tur med det smukke gamle veterantog i Hedeland. Hver søndag hele sommeren kører Veteranbanen og der er afgang 10.30 og 11.00, herefter hvert 45. minut indtil 15.30. Besøg også museet og bliv klogere på Danmarks industribaner gennem tiderne.

Skänk – Øl, vin & Madbar

I centrum af Roskilde ligger den hyggelige bar Skänk, som byder på god øl og vin men også lækkert charcuteri og oste og en masse gode snacks til den lille sult

Oscar Biludlejning

Oscar Biludlejning er en dansk kæde af lokale biludlejere, som tilbyder biludlejning fra 249 kr. pr. dag. I Fjordlandet finder du udlejningskontorer i Roskilde, Frederikssund, Lejre og Jægerspris.

Spillestedet Gimle

Oplev musik og kultur på Spillestedet Gimle, som er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus.

Conditoriet

Besøg det hyggelige og passionerede bageri i Roskilde hvor du kan købe lækre kager, godt brød, en sandwich og få en god kop kaffe. Husk det er muligt at bestille online.
Kaffekilden Roskilde

Kaffekilden

Kaffekilden har åbent helt til kl. 21.00 og er et oplagt mødested i Roskilde. Her får du fantastisk kaffe, morgenmad, glutenfrie kager og cafeen har det økologiske bronzemærke. Man er velkommen til at nyde dagens avis eller til at sidde og arbejde på sin computer.
Paradis is Roskilde

ParadIS Roskilde

Skøn lille isbutik, som åbnede i 2007. Paradis har egen isproduktion i bagbutikken i Roskilde og laver frisk is hver morgen, som sælges fra butikken i Algade og fra det røde ishus på Roskilde Havn
Prop Vinbar i Roskilde

Prop vinbar

Besøg den hyggelige vinbar i hjertet af Roskilde. Man kan sidde i baren indenfor eller nye kaffe, vin eller Tapas udenfor i den hyggelige gamle gård. Åben på hverdage 12:00 – 21:00 og weekend 12 - 22.00/24.00
GÆV Cafe i Roskilde

GÆV

Gæv er en hyggelig lille café beliggende i den kreative bydel Musicon i Roskilde. Her serveres friske sandwich, økologiske supper og lækker gourmet-is
Restaurant Mumm i Roskilde

Restaurant Mumm

Restauranten er en lille, intim og eksklusiv aften-restaurant med fokus på de gode danske råvarer, gerne lokale og årstidsrelaterede.
Grundsmag Spisehus i Roskilde

Grundsmag

Grundsmags spisehus laver ærlig og god mad af de bedste økologiske råvarer, de kan finde. Her hyldes det naturlige og det nære, og det kan smages i maden og ses i de fine lyse lokaler i Roskilde centrum.
Djalmars Vinbodega_foto Anders Husa

Djalmas Vinbodega

Djalmas Vinbodega er en afslappet vinbar, hvor du ikke behøver at vide alt muligt om vin for at få lov at være. Her kan gæsterne prøve sig lidt frem, skænke selv og bare slappe af med et godt glas vin.

Lærkevang ved Roskilde

Hyggelig plads på et lille landsted nær Roskilde.

Autocamper stellplads i Hedeland

Smuk beliggenhed i det naturskønne Hedeland nær Roskilde.

Autocamper i Jyllinge Havn

Oplev den specielle stemning med fiskere, fiskerskure, huse og fiskenet i et miljø, der har tilpasset sig fiskeriet på Roskilde Fjord gennem tiderne.
Roskilde Camping

Med Autocamper i Fjordlandet

Find et hyggeligt sted at overnatte i Fjordlandet med Autocamper .

Outdoor Adventures

Outdoor Adventures står klar med guidede vandre- og kajakture med overnatning i Nationalpark Skjoldungernes Land. Lokale guider tager dig med på oplevelse i naturen og unikke besøg hos lokale steder. Vil du på oplevelse på egen hånd har de paddleboards, kajak og telt du kan leje.

POP-UP beds i Fjordlandet

POP UP BEDS er sjove, anderledes og unikke overnatninger - glampingtelte, spejderhytter, shelters, trætophytter og meget andet.
Kajak på Fjorden

Fjordlandet Outdoor

Velkommen udenfor. Fjordlandet Outdoor byder på lokale oplevelser til lands og til vands og altid med lokale guider! Så vil ud i den fantastiske natur nationalparken tilbyder, så kom med os!
Restaurant_snekken_roskilde

Restaurant Snekken Trattoria

Snekken Trattoria er et italiensk spisehus med økologisk guldmærke. Snekken er placeret midt på Roskilde havn med udsigt over fjorden og Vikingeskibsmuseet

Snoremark

På den økologiske gård Snoremark venter spændende smagsoplevelser med mjød og cider produceret på lokale råvarer.
Roskilde Kloster

Roskilde Kloster

Roskilde Kloster er det første adelige jomfrukloster i Danmark. Kom med på en af de spændende sommerrundvisninger i skolernes sommerferie
RAGNAROCK-NAT MVRDV Ossip van Duivenbode

RAGNAROCK – Museet for pop, rock og ungdomskultur

Oplev et kulturhistorisk samtidsmuseum med fokus på musik og ungdomskultur på RAGNAROCK
Interiør Lützhøfts Købmandsgård

Lützhøfts Købmandsgård

Spol tiden tilbage til "de gode gamle dage" med et besøg på Lützhøfts Købmandsgård, som er en gammel købmandsbutik indrettet som den så ud i 1920'erne.
Roskilde Museum

Roskilde Museum

Kom tæt på historien om en af Danmarks ældste og mest betydningsfulde byer når I besøger Roskilde Museum i centrum af Roskilde
Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke – UNESCO Verdensarv

Oplev UNESCO Verdensarv og kom tæt på hele 40 kongelige grave i Roskilde Domkirke
Danhostel Roskilde

Danhostel Roskilde

Vandrerhjemmet ligger attraktivt i byens unikke havnemiljø, tæt på grønne områder og Roskilde bymidte.
Roskilde Camping

Roskilde Camping

Roskilde Camping er en familiecampingplads, der ligger i naturskønne omgivelser direkte ned til badestrand med blåt flag ved Roskilde Fjord. Pladsen har de flotteste bade & Køkken faciliteter og råder over 14 hytter – 2 ferielejligheder – 7 Håndværker værelser (3 dobbelt & 4 enkelt) til udlejning samt pladser til Autocamper og alm. camping.
Bymarkens B&B

Bymarkens Bed & Breakfast

Bymarkens B&B er nyrenoveret med lækre værelser og helt nyt badeværelse. Der er egen indgang, og B&B ligger på 1. salen af huset. Bymarkens B&B er tæt på centrum, shoppingcenter, svømmehallen og stationen med gå-afstand til alt.
bnbroskilde

Bed & Breakfast – Roskilde

Velkommen til bnbroskilde i det naturskønne Veddelev kun 4 km fra Roskilde. Hytten er indrettet med en dejlig soveplads til 2 personer, WIFI, læsehjørne samt spise/siddeplads med udsigt til den gamle have. Fra terrassen, hvor morgenmaden kan nydes, er der udsigt til en lille skov med kig til Roskilde Fjord.
B&B Albertine

B&B Albertine

Hjertelig velkommen til det smukke og nyrestaurerede ”Bed & Breakfast Albertine” på Den gamle Møllegård. BB-Hotel Albertine ligger blot 10 minutters kørsel (6 km) fra Roskilde og 30 minutters kørsel (25 km) fra København.
B&B Roskilde City

B&B Roskilde City

Centralt beliggende villa i stille kvarter 2 min. fra gågaden og Roskilde Domkirke. Der er mulighed for at booke både lejlighed med eget køkken og vestvendt altan samt værelser med adgang til køkken og gårdhave. Trådløs internetadgang.
Hotel Søfryd

Hotel Søfryd

Hotel Søfryd ligger 38 km fra København og 12 km fra Roskilde direkte ud til Roskilde Fjord - og nær det gamle fiskerleje i Jyllinge. Fra haven er der direkte udsigt til fjorden.
Zleep Hotel

Zleep Hotel Roskilde

Zleep Hotel Roskilde er et smukt hotel med en unik historie, der ligger centralt i Roskilde. Bygningen er mere end 300 år gammel og har altid været en stor del af lokallivet.
Comwell

Comwell Roskilde

Comwell Roskilde er beliggende tæt på Roskilde Fjord med en fantastisk udsigt over fjorden og den smukke natur lige uden for hoveddøren.
  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×