RAGNAROCK – Museet for pop, rock og ungdomskultur

RAGNAROCK er et spændende interaktivt museum, der tager os med på opdagelse i musikkens farverige historie.

Med bus: Bus 202A kører til Musicon fra Roskilde Station ad Køgevej til Stenkrogen og ad den nye busvej til Pulsen ved Teknisk Skole og videre til Maglegårdsvej.

RAGNAROCK – Museet for pop, rock og ungdomskultur

Rabalderstræde 16
4000 Roskilde

RAGNAROCK rocker din museumsoplevelse…

Med musik som omdrejningspunkt fortæller RAGNAROCK historien om ungdomskulturen i Danmark fra 50’erne og frem til i dag. Og det er ikke kedeligt! Her er der dømt totaloplevelse for alle sanser. Glæd jer til at stå på den røde løber og træde ind i huset med guldnitterne.

På RAGNAROCK får du mere og meget andet end en rutsjebanetur gennem musikkens historie. Du får historien om en ungdomsgeneration, som skaber sin helt egen kultur, kommunikerer globalt gennem musikken og får enorm indflydelse på samfundsudviklingen.

Smattens Magi – Særudstilling på RAGNAROCK

Særudstillingen ’Smattens Magi – 50 års aftryk af Roskilde Festival’ har ventet i kulissen på RAGNAROCK. Premieren på udstillingen om Roskilde Festivals historie markerer et halvt århundrede med festivalen, der hører til blandt de ældste og største i verden. Historien er fortalt gennem festivalgængernes oplevelser – for de er nemlig festivalens virkelige hovednavn.

Læs om udstillingen på www.rf50.dk, som løbende vil blive udbygget med videoer, billeder og artikler

RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur

RAGNAROCK – Museet for pop, rock og ungdomskultur

Arkitektur i verdensklasse

Museet troner i sine smukke, gyldne farver over Roskildes ’Rock City’ – bydelen Musicon, der ligger blot et stenkast fra Roskilde Festivals faste plads … hvor ellers? Bag RAGNAROCKS ikoniske byggeri står stjernearkitekterne i hollandske MVRDV og danske COBE. Kombinationen af elementer fra områdets rå betonfabrikshaller med de nye elementer i skarpe kontraster, får man en fornemmelse af både den rå og den glamourøse side af rocken. Den guldnittede facade samt brugen af ubehandlede og robuste materialer afspejles den historie og stemning, som museet formidler.

Besøg RAGNAROCKs museumsbutik og webshop

RAGNAROCK er Danmarks nationale, kulturhistoriske samtidsmuseum med fokus på pop, rock og ungdomskultur. På Rabalderstræde 16 i Roskilde kan man besøge den faste udstilling og skiftende særudstillinger. I museumsbutikken sælges mange unikke varer, bl.a. fede t-shirts, hoodies, læderbælter, bøger. Butikken sælger som de første og eneste de originale Roskilde Festival plakater i begrænset oplag samt genoptryk. Alt Roskilde Festival merchandise i webshoppen og museumsbutikken er originale varer. Besøg også webshoppen her

RAGNAROCK-NAT

RAGNAROCK-NAT

 

 

Det sker på RAGNAROCK:

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×