TING MED HISTORIE
– Museumsbutikker i Fjordlandet

Vi guider her til de bedste steder, hvor du kan finde unikke gaver og skatte fra de mange museumsbutikker i Fjordlandet…

Vikingeskibsmuseets Museumsbutik

Kig forbi Museumsbutikken  på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og bliv inspireret til at finde gaver med tanke på tradition, historie og kultur. I Museumsbutikken finder du et stort udvalg af nordisk design med inspiration fra vikingetiden. I butikken findes også ‘vikinge’ kolonialvarer som mjød, specialøl og krydderier. Der er ekstra god plads til de handlende, brede gangarealer, håndsprit og krav om mundbind eller visir, så det er trygt at handle.

Åbningstider: Museumsbutikken holder åbent mandag til lørdag kl. 10 – 16 (Lukket: Søn- og helligdage)

Roskilde Museum Museumsbutik

Den fine museumsbutik på Roskilde Museum er nu åben for gæster. I museets butik finder du et spændende udvalg af varer lige fra historiske smykker og legetøj til bøger, drikke og meget mere. Mange af varerne kommer med en lille historie tilknytte. Roskilde Museums museumsbutik ligger i Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde.

Åbningstider: mandag-fredag kl. 11-16. Der må maksimalt være 5 kunder i butikken ad gangen, og der er fortsat spærret af til udstillingerne.

Willumsens Museum webshop

Willumsens museum har en museumsbutik og en webshop, som indeholder et mix af produkter, som har relation til Willumsens kunstneriske univers. På webshoppen kan du købe fine Gaveidéer og finde bøger, diverse tegneartikler, malebøger,  skønne oplevelser til museet, flotte plakater, postkort og fint tilbehør med motiver af Willumsens værker.

RAGNAROCK webshop

RAGNAROCK – Museet for pop, rock og ungdomskultur har lukket pga. COVID-19. Her sælges mange unikke varer, bl.a. t-shirts, hoodies, læderbælter og bøger. Butikken sælger som de første og eneste de originale Roskilde Festival plakater i begrænset oplag samt genoptryk. At den fysiske butik er lukket, skal ikke forhindre dig i at finde det sejeste gear på museets webshop, hvor der løbende kommer nye varer. Pga. stor efterspørgsel, sælges nu de originale GASOLIN’ t-shirts og andet fra særudstillingen GASOLIN’ Så kom med mig

Museet for Samtidskunst – online bogsalg

I boghandlen på Museet for Samtidskunst finder du et bredt udvalg af dansk og international litteratur om samtidskunst. Derudover sælger museet tidsskrifter om lyd og musik. Du kan nu købe bøger online hos Museet for Samtidskunst  – og netop nu er der bogudsalg og alle bøger på web sælges for 60 kr.

Flere historiske gaver i Fjordlandet

På grund af COVID-19 restriktioner, er mange af Fjordlandets andre spændende museumsbutikker lukkede. Dog glæder vi os til, at de igen åbner. Du kan se nogle af de andre spændende museumsbutikker i Frederikssund, Lejre og Roskilde her:

Find flere oplevelser i Fjordlandet

Anemonesporet i Boserup Skov

Det er et helt særligt syn man møder i Boserup Skov i marts og april måned, for her består skovbunden af det smukkeste farverige anemonehav.
Hans Henrik Erhardi

Forårsaktiviteter i Fjordlandet

Foråret er over os. Her får du fire gode idéer til forårs-oplevelser ude i naturen.

Museumsbutikker i Fjordlandet

TING MED HISTORIE – Vi guider her til de bedste museumsbutikker i Fjordlandet.
  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×