Museet for Samtidskunst

Museet for Samtidskunst arbejder med lydkunst, performancekunst, videokunst og andre kunstformer, der har været med til at forny opfattelsen af kunst i de sidste årtier.

Museet for samtidskunst forlader deres bygning for i stedet at være i bylivet

Det nye Museet for Samtidskunst vil fremover ikke have noget fast sted men være tilgængelig i bybilledet med kunst, installationer og arrangementer. En organisation, 

… der skal nå nye publikumsgrupper i øjenhøjde. Et såkaldt “museum uden mure”

 

Målet er desuden at nå bredere ud rent geografisk. Museet for Samtidskunst – uden mure er et opsøgende, nærværende og bæredygtigt museum, der ikke altid er for alle, men for flere forskellige hele tiden. Som arbejder uden fast adresse, altid sammen med andre og uden fysiske eller tidslige begrænsninger.

Museet blev grundlagt i 1991 som landets første museum for samtidskunst, og er stadig det eneste museum, som alene er dedikeret til og fokuseret på samtidskunsten.

Podcast for Samtidskunst

Podcast for Samtidskunst er Museet for Samtidskunst lydplatform til nye lydværker skabt særligt til museet. Museet for Samtidskunst er kendt for sin store samling af lydkunst og eksperimenterende musik. Museet har valgt at arbejde med podcasts som platform for lydkunst og kunstformidling, så flere kan få glæde af værkerne, og museets brugere kan nu lytte til samtidskunst, når det passer dem.

Læs mere her

5 nye lydbøger af 5 kunstnere

Museet for Samtidskunst har udgivet fire nye kunstværker, hvor 4 forskellige kunstnere har skabt 4 eksperimenterende og vidt forskellige, personlige værker. Samtidig frigiver museet en historisk lydbog fra 1969: Erik Thygesens lydbog “Plus – en roman i tid”. Glæd dig til masser af spændende og rørende lydoplevelser med podcasts fra samtidskunst.

Læs mere HER

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×