Comwell Hotel Roskilde

Comwell Roskilde føles som at være hjemme. Hotellet ligger ved Roskilde Fjord med den smukkeste udsigt ud over vandet.

Parkering er gratis. Gratis Clever-ladestation til elbiler (medbring kabler) Nærmeste togstation er Roskilde Station, 3 km. fra hotellet. Busstoppested er tæt på hotellet.

Comwell Hotel Roskilde

Vestre Kirkevej 12
4000 Roskilde
Tlf.: (+45) 46 323 131
Mail: hotel.roskilde@comwell.dk

På hotellet er der mange små, hyggelige oaser som pavilloner, atriumgårde, terrasser og hyggekroge. Der er også rig mulighed for at nyde den friske luft og udsigten fra de mange grønne områder omkring hotellet.

På restauranten, omgivet af grønne områder, kan du nyde den lækre middag i smukke, rolige omgivelser med kvalitet og betjening helt i top.  Restauranten serverer nordiskinspirerede retter med fokus på årstidernes friske råvarer. Når vejret er godt, kan du nyde maden på en af de skønne terrasser.

På Comwell har alle værelser enten udsigt ud over Roskilde Fjord eller skønne grønne områder. Værelserne er holdt i lyse, nordiske farver og er moderne indrettet.

Med hotellets placering nær skov og strand har du mange muligheder for at nyde omgivelserne og være aktiv udendørs. I nærheden af hotellet er der også en række spændende oplevelser og seværdigheder, som du kan besøge under dit ophold.

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×