Svanholm Storkollektiv

Siden 1978 har Svanholm Gods været rammen om Danmarks største kollektiv med det hele: Fællesspisning, fællesmøder og fællesskab. Naturligvis er markerne, dyrene og skovene økologiske. Besøg Svanholm, overnat under åben himmel, kom på rundvisning og køb friske råvarer!

Svanholm Storkollektiv

Hovedbygningen på Svanholm Gods er opført i 1744 og er i dag fredet. I 1978 blev det 800 år gamle Svanholm Gods overtaget af et storkollektiv: En gruppe mennesker med en drøm om at leve et bæredygtigt liv i fællesskab. På godsets 420 hektar bor i dag 90 voksne og 60 børn. Sammen driver de et alsidigt økologisk landbrug samt flere virksomheder, og har fællesøkonomi, fællesmøder og fælles storkøkken.

Offentlige rundvisninger hver søndag kl. 11.00

fra maj til og med september kan du komme med på spændende rundvisninger hvor prisen på 130 kr. pr. deltager inkluderer kaffe og Hansens Flødeis, lavet på Svanholms mælk. Du kan købe billet til rundvisningerne på Svanholm her

Overnat i nye træ-telte og i shelter

Få en oplevelse tæt på naturen i Svanholms gamle bøgeskove. Svanholm har sat jeres trætelt op på forhånd, så I skal bare komme med jeres sovegrej. Læs mere og book din overnatning i et træ-telt hos Svanholm her. 

Derudover kan I også overnatte i Svanholms hyggelige sheltere i skoven. Læs mere og book din overnatning under åben himmel på Svanholm her

Svanholm Gårdbutik og Café

Hos Svanholms café og butik sælges okse- og lammekød, Svanholm kaffe udviklet sammen med Just Coffee, Hansens Flødeis, Svanholm æblemost, hjemmebagte rugbrød, speltbrød, honning og meget mere.
Du kan også købe deres egen, økologiske rå mælk, direkte fra koen, i smukke gammeldags glasflasker.

I cafébutikken kan du også drikke varm chokolade, te, kaffe og spise kage eller Hansens Flødeis. Eller du kan få en dejlig suppe serveret med hjemmelavet creme fraiche og speltbrød.

I grøntbutikken kan du få årstidens friske grøntsager, mælk og æg af egen avl hver dag fra 10-20.
Og selvfølgelig er det hele økologisk. Hvis du vil handle online, er det muligt på Svanholms online salg

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×