Sct. Hans Have

Sct. Hans Have er en rekreativ have, et mødested med cafe og gartneri og et udflugtsmål tæt på både Roskilde by, Boserup Skov og Roskilde Fjord.

Parker bilen på de optegnede p-pladser på Sct. Hans eller ved Roskilde Havn, og nyd gåturen ned til Sct. Hans Have. 

Sct. Hans Have

Sct. Hans Have,
Bistrup Allé 36, 4000 Roskilde

Café, drivhuse og plantebutik:

Sct. Hans Have ligger på Psykiatrisk Center Sct. Hans’ område tæt på fjorden i Roskilde. Du kan besøge den unikke grønne oase med de store gamle drivhuse som fungerer som gartneri med salg af planter og krydderurter. Derudover består Sct. Hans Have af en værkstedsbygning med cafe og en lille butik.

I det lille drivhus kan man sidde og nyde sin frokostplatte, kaffe, den hjemmelavede saft eller kage – og her sidder man smukt blandt figen, fersken, mandel, passionsfrugt, vin og en masse skønne krydderurter.

Se Sct. Hans Haves Café-menu

I det nærliggende kapel arrangerer Sct. Hans Have hvert år en række kulturelle begivenheder og events. Det er muligt at bruge faciliteterne til netværksmøder, konferencer o.lign.

Åbningstider:

13. marts – 24. oktober: Lørdag, søndag og helligdage Kl. 12:00-17:00

Socialøkonomisk virksomhed og frivillige:

Arbejdet tager udgangspunkt i stedets specielle historie ved at have særligt fokus på at fremme mental sundhed og trivsel. I det daglige arbejde inkluderes både psykiatriske patienter, flygtninge, udsatte ledige og unge i særligt tilrettelagt uddannelsesforløb. Derudover samarbejder Sct. Hans Have med Seniorhøjskolen i Roskilde om at give bl.a. demente ældre gode sociale oplevelser i grønne rammer.

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×