Camping

Camping i Fjordlandet

Overnat i shelter i Svanholms skov

Overnat ved Svanholm i shelter med direkte adgang til naturstier i skoven. På pladsen er 2 sheltere, hver med plads til 5 sovende, og du har også mulighed for at slå dit eget telt op. Der findes en overdækket spiseplads, samt brænde til fri afbenyttelse. På pladsen er et gammeldags »das« og vand i vandhanen.

Trætelt i Svanholms skove

Få en oplevelse tæt på naturen i Svanholms gamle bøgeskove. Vi har sat jeres trætelt op på forhånd, så I skal bare komme med jeres sovegrej. Teltene er i spadsereafstand fra en lysning med das, vand, bålsteder, brænde og overdækkede spisepladser.

Sov i telt i nationalparken

Vil du opleve naturen helt tæt på? Så kan vi anbefale at prøve en overnatning i telt sammen med Outdoor Adventures. Her får I en helt særlig oplevelse når I falder i søvn under nattens funklende stjernehimmel og fuglene synger morgensang, kun for jer!

Glamping ved Særløse Overdrev

Glampingtelt helt tæt på naturen og med let adgang til masser af naturoplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land, bla. Særløse Overdrev og Avnsø badesø.

Glamping ved Skoemagerkroen

Tilbring natten i et af de luksuriøse glampingtelte, som er hyggeligt indrettet med dobbeltseng og lys og varme i den skønne natur. Mulighed for ekstra opredning.

Gundested Campinghaver

Gundested Campinghaver er noget for dig, der søger unikke oplevelser, og har lyst til at bo i rolige omgivelser, hvor naturen og fordybelsen har første prioritet.

POP-UP beds i Fjordlandet

POP UP BEDS er sjove, anderledes og unikke overnatninger - glampingtelte, spejderhytter, shelters, trætophytter og meget andet.

Sommer Glamping ved Sonnerupgaard Gods

Det lille lejrområde er hyggeligt indrettet med bålplads med brænde, spiseplads med parasol og et super hyggeligt Glampingtelt.

Felthotel på Egholm Slot

Få en unik oplevelse og prøv at overnatte i et ægte krigstelt med feltsenge og lune tæpper.
Borrevejle CampingBorrevejle Camping

Borrevejle Hyt’otel og Camping

Borrevejle Camping er en moderne, velbeliggende campingplads kun ca. 40 km fra København.
Frederikssund_Kulhuse_Camping

DCU Camping i Kulhuse

Helt oppe på spidsen af Hornsherred ligger denne hyggelige campingplads der udmærker sig ved stedets stilhed og dejlige strand.
Roskilde Camping

Roskilde Camping

Roskilde Camping er en familiecampingplads, der ligger i naturskønne omgivelser direkte ned til badestrand med blåt flag ved Roskilde Fjord. Pladsen har de flotteste bade & Køkken faciliteter og råder over 14 hytter – 2 ferielejligheder – 7 Håndværker værelser (3 dobbelt & 4 enkelt) til udlejning samt pladser til Autocamper og alm. camping.
Solbakken NaturistcampingSolbakken Naturistcamping

Solbakken Naturistcamping

Solbakken Naturistcamping er en trestjernet naturistpark på ca. 7 ha, hvor du har de bedste muligheder for at nyde weekends og ferier som naturist. Pladsen ligger ved Isefjorden kun en times kørsel fra København.
  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×