Smag på vinteren i Fjordlandet
Oplev og nyd spisesteder i Roskilde, Lejre og Frederikssund. Lad dig inspirere af kulinariske oplevelser og unikke spisesteder, der giver dig ekstra varme i vintermånederne.
Dining Week
9. – 18. februar 2024
Dining Week er Nordens største restaurantfestival, der afholdes hvert år i uge 7 og uge 42. I løbet af 10 dage serverer udvalgte restauranter en menu til en fast særpris med enten 3 retter, 5 serveringer eller den nye tastingmenu.
Comwell Roskilde
TRE RETTERS MENU
FORRET
Bønner med saltet citron, tofu og vilde ris
HOVEDRET
Stegt andebryst
serveres med glaserede rødbeder med rygeost, boghvede og brunet smør
DESSERT
Pære, cremefraiche og grønne urter
Florentz Cafe & Brasserie
TRE RETTERS MENU
FORRET
Fransk løgsuppe med bacon og ostebrød
HOVEDRET
Stegt torsk med spinat, salturt og sauce nage
DESSERT
Æble sorbet, bagt æble, hvid chokolademousse og honeycomb