Willumsens Museum

Oplev maleri, skulptur og keramik af symbolisten og ekspressionisten J.F. Willumsen.

Willumsens Museum

Jenriksvej 4,
3600 Frederikssund

Tlf: 47 31 07 73

Willumsens Museum har åbent tirsdag til søndag fra klokken 10-17. Den første onsdag i måneden til klokken 20.

Willumsens Museum

Museet er en farveeksplosion i alle regnbuens farver – lige til at stimulere sanserne hos både børn og voksne. J.F. Willumsen beskæftigede sig nemlig med stort set alle kunstmedier, både maleri, skulptur, keramik, grafik, fotografi og arkitektur. Og fælles for de mange kunstformer var hans sans for farver, former og fortællinger.

Stilmæssigt bevæger J.F. Willumsen sig inden for naturalisme, symbolisme og ekspressionisme, men må med sine stærke og udtryksfulde farver siges at have sin helt egen stil.

Willumsens Museums faste og særudstillinger

blev indviet i 1957 på baggrund af et gavebrev til Frederikssund Kommune fra J.F. Willumsen selv. Gaven omfattende både hans egne værker og hans store, private kunstsamling Gamle Samling. Museet har også en lang tradition for særudstillinger, hvor nutidige kunstnere inviteres til at gå i dialog med Willumsen og hans kunst.

Læs mere om Willumsens Museums udstillinger her.

Aftenåbent med omvisning:

Den første onsdag i hver måned holder Willumsens Museum åbent til kl. 20.00. Klokken 18.30 inviterer vi publikum til at deltage i en omvisninger i ”Willumsens verden” i selskab med museets direktør eller inspektører.

Willumsens Museum er for alle aldre:

På museet får børnene et positivt møde med kunstens verden, blandt andet gennem familiesøndage, kreaevents og udstillinger for børn. Gå helt tæt på de mange værker sammen med børnene og undersøg, hvilke materialer der er brugt, hvordan de er brugt, og hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Læs mere om hvad der sker på Willumsens Museum her

 

Besøg Willumsens Museum webshop

Willumsens museum har en museumsbutik og en webshop, som indeholder et mix af produkter, som har relation til Willumsens kunstneriske univers. På webshoppen kan du købe fine Gaveidéer og finde bøger, diverse tegneartikler, malebøger,  skønne oplevelser til museet, flotte plakater, postkort og fint tilbehør med motiver af Willumsens værker. Find de fine produkter her

 

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×