Gunhilds Galleri

Velkommen til atelier, galleri og unik sommerfuglehave

Holtensmindevej 75
4070 Kirke Hyllinge

Holtensmindevej 75
4070 Kirke Hyllinge

Velkommen til Gunhilds Galleri - Gå på opdagelse i de mange flotte, let abstrakte og farverige malerier og oplev den kreative stemning i galleriet, som er smukt beliggende i Lejre. 

De farverige malerier fra kunstneren Gunhild Rasmussen kan live ethvert hjem op og give det karakter, mens de abstrakte motiver kan starte samtaler, holde øjet beskæftiget og give inspiration.

For Gunhild er det at male en livsbekræftende og glad oplevelse, og den stemning forsøger hun at udtrykke i sin billedkunst. Du er velkommen til at besøge galleriet, der har åbent alle dage 10-16.

Ved særudstillinger med gæstekunstnere er der ligeledes Åben Have med sommerfugle venlige blomster og Åben Vinmark. Her kan du gå en tur op af trampestien igennem den vilde skovhave op til vinmarken og ligeledes smage på Holtensminde Vingårds vine og bobler.

Tag gerne madkurven med, som kan nydes på terrassen.

Find de malerier, Gunhild Rasmussen i øjeblikket har til udstilling i galleriet.

Find vej : fra Holtensmindevej 75. 4070 Kr. Hyllinge kan du se vores røde lade og her finder du galleri og have inde bag ved, lige op ad Krabbesholmskoven.

Hornbeer etiketter

Gunhilds Galleri designer etiketter for mikrobryggeriet Hornbeer.

De fine etiketter har et farverigt udtryk og et væld af motiver af personer, dyr, insekter og natur. De abstrakte motiver giver øjnene en masse at gå på opdagelse i, og de livlige farver kan straks løfte humøret.

Gunhild maler gerne kommissionsværker, så hvis du ønsker et billede med inspiration fra en af etiketterne, skal du bare kontakte galleriet. Eller hvis du ønsker at købe et af værkerne.

Galleriet og Hornbeer bryggeriet ligger i en afstand af 1 km. Så et besøg kan fint kombineres.

Kunstnere i Fjordlandet

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×