Fjordlandet Outdoor

Velkommen udenfor med Fjordlandet Outdoor! - Oplevelser med Vandring, Kajak, MTB og SUP - Oplevelser til lands og til vands!

Fjordlandet Outdoor

E-mail: kontakt@fjordlandet-outdoor.dk

Tlf: 29370852 / 5162 3272

Fjordlandet Outdoor byder på lokale oplevelser i den skønne Nationalpark Skjoldungernes Land. Til lands og til vands og altid med lokale guider der sørger for særlige oplevelser og altid i følgeskab med andre ligesindede der gerne vil ud i den fantastiske natur nationalparken tilbyder.

Fjordlandet Outdoor gør det muligt for dig at komme på oplevelse i hele nationalparkens område. Om det er til lands eller til vands. Der er ugentlige vandre- eller cykelture til lands og kajak- eller paddleboard ture til vands. Fjordlandet Outdoor har udgangspunkt fra Roskilde Havn, men starter også ture fra andre lokationer rundt om i Nationalparkens område.

Lokale guider – lokale oplevelser

Nationalpark Skjoldungernes Land er et unikt sted med lang historie, tradition og kultur. De ugentlige ture foretages altid af lokale guider som fortæller lokale historier om steder, kultur, historien eller den nutidige udvikling. Nogle af turene går forbi de lokale producenter af fødevarer og byder på en fortælling fra de lokale ildsjæle og måske en smagsprøve eller en frokost.

Fælles oplevelser

Når Fjordlandet Outdoor tager på tur ud i Nationalparken sker det i et fællesskab med andre ligesindede. Oplevelser er sjovest sammen med andre og der gøres derfor noget ekstra ud af at ro sammen, gå sammen, cykle sammen eller padle sammen. Fælles oplevelser er gode oplevelser.

I vikingernes fodspor

Kom med ud i den skønne natur og oplev skovbunden, træerne, suset i bladene, vandet i fjorden, vinden i håret og fællesskabet med andre. Fjordlandet Outdoor er indgangen til dine oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land og din mulighed for at komme med på tur i vikingernes fodspor. Om det er Fjordstien, Skjoldungestien, Boserup Skoven, Bistrup skoven, Roskilde Fjord eller Isefjorden.

Book jeres eget micro-eventyr med overnatning i skoven

Har du lyst til at overnatte i naturen, sammen med familien, kærsten eller vennerne ? Så har du nu mulighed for nemt at prøve det af.

Lave mad over bål, sove i hængekøje, og ellers bare nyde stilheden, nærværen og den skønne ro som naturen stiller til rådighed.
Overnatning i hængekøjer også kaldet hammock, er en utrolig dejlig måde at overnatte på. Man ligger fantastisk og der er underlag i køjen så man nemt holder varmen og ligger blødt. Der medfølger oversejl, så en regnbyge blot er et ekstra spændende element i oplevelsen, samt myggenet.

Nu kan du leje alt udstyret til overnatning i skoven mellem træerne, og også booke en instruktør som hjælper dig igang.
Det eneste du skal have med er humøret og din sovepose.

Instruktøren kan hjælpe dig i det omfang du har brug for og så får i resten af dagen og natten, helt for jer selv.

Det kan være opsætning af hængekøjer, lave mad over bål, eller bare etablering af en lejr.

Kr. 200,- for leje af komplet hængekøjesæt, inkl. isolerende underlag og oversejl (Tarp)
Instruktør, afhænger af hvilken hjælp i ønsker, skriv til os og hør nærmere.

Skiv til os hvis det har din interesse..
Send en mail til: Henrik@fjordlandet-outdoor.dk

Ud i det blå på egen hånd?

Du har også mulighed for at leje udstyr og tag på tur på egen hånd. læs mere her: Udlejning cykler og MTB i nationalpark Skjoldungernes Land (fjordlandet-outdoor.dk)

 

Guiderne hos Fjordlandet Outdoor elsker at være udenfor og gælder sig til at byde dig ”velkommen udenfor”.

Se mere på www.fjordlandet-outdoor.dk

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×