Egholm museum

Egholm Museum rummer en unik samling af våben, uniformer og historiske effekter fra 1600-tallet til og med 2.verdenskrig

Kun 40 min. i tog og 30 min. i bil fra København

Egholm museum

Egholm Museum
Trehøjevej 47
4070 Kr. Hyllinge

Tlf: +45 46 40 40 35
E-mail: egholmmuseum@gmail.com

Vilde våben og historiske effekter

Turen gennem våbenmuseets udstilling omfatter såvel våben, uniformer og materiel som hverdagseffekter fra 2. verdenskrig.

Du kan også opleve en western-afdeling med bla. en diligence og en udstoppet bisontyr samt antikke våben og tilbehør. Der er også en stor samling af jagtvåben og tilbehør, og du kan se et krybskyttehjem med forskellige krybskyttevåben.

Ud over de nævnte tema finder du på Våbenmuseum på Egholm Slot en unik samling af våben helt tilbage til 1600-tallet. Og der er ekstraordinære ting i samlingen som flaget fra Hitlers førebunker i Berlin, Saddam Husseins revolver og gasmasker til heste.

Egholm Museum er et privat museum, som er startet af Ole Falck. Da Ole Falck var 16 år, fik han et luftgevær af sin far, og det blev starten på en livslang hobby med at samle på skydevåben og tilbehør til våben. I dag er museet omkring 1500m2 stort, og det rummer store våbenudstillinger samt unikke, historiske effekter fra 2. Verdenskrig – fra rationeringssmærker til kampvogne.

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×