Guide: Sov i shelter i Fjordlandet

Fjordlandet vrimler med shelters for enhver smag:

I eventyrlige skove, til bølgeskvulp på strande, ved dybblå søer og på smukke enge kan du falde til ro i naturen.

Fra rolige hjørner af campingpladser og bondegårde har du let adgang til ekstra faciliteter.

Kom mentalt ned i gear ved at cykle, vandre eller sejle ad Fjordlandets naturskønne ruter. Eller pak børn og bagage i bilen og parker tæt ved en shelter

 Vi guider dig til:  TEMA-shelters; tips og tricks; at finde vej i Fjordlandet; kort over alle Fjordlandets shelters

Familievenlige Shelters

Tag børnene med på eventyr under stjernerne. Vi guider dig til nogle af nemmest tilgængelige shelters i naturen: Shelters der kan bookes, har nær adgang til parkering, toilet, drikkevand, bål og evt. brænde.

Familie sheltere i Fjordlandet

Tag børnene med på eventyr under stjernerne. Vi guider dig til de nemmest tilgængelige shelters: Der kan bookes, har nær adgang til parkering, toilet, drikkevand, bål og evt. brænde.

Skjoldungesti Shelters

På den smukke vandrerute gennem Nationalpark Skjoldungernes Land passerer du shelters i al slags natur. Så hvorfor ikke overnatte undervejs?

Shelterplads Helvigstrup Skov

På den smukke vandrerute gennem Nationalpark Skjoldungernes Land passerer du shelters i al slags natur. Så hvorfor ikke overnatte undervejs?

Vandkants-Shelters

Langs Fjordlandets kyststrækninger møder du skønne shelterpladser. Her kan du lande kano og kajak – og måske sejlbåd i nærliggende havn. Få en dukkert eller find et godt fiskespot

Skuldelev strand shelter Finn jørgensen

Langs Fjordlandets unikke kyststrækninger møder du skønne shelterpladser. Her kan du lande kano og kajak – og måske sejlbåd i nærliggende havn. Få en frisk dukkert. Finde et godt fiskespot

Se og læs mere om alle sheltere i Fjordlandet:

Fjordlandets shelters kan findes på forskellige nationale friluftssøgesider samt private hjemmesider.

Vi guider dig til et bedre overblik: Vi har samlet de offentligt tilgængelige shelters i Fjordlandet i et særligt Google Maps-kort.

Klik ind på de enkelte shelterpladser og læs mere, bliv guidet til booking mv.:

Shelters ved Fjordlandets attraktioner

Tips & Tricks

Er du usikker på, hvordan du får succés med nat i naturen?

Tips til sheltertur i fjordlandet foto adam grønne

Fortvivl ikke – vi guider dig til tips og tricks om booking, grej, aktiviteter med børnene, regler og god stil for færdsel i naturen

Solbakken Naturist camping shelter

I hjørnet af campingpladsen, kun 150 meter fra stranden med badebro, finder du et hyggeligt lille shelter. Nyd naturistlivet sammen med de øvrige campister, og de fælles faciliteter med sauna, butik, fællesrum. Gå en tur i den naturskønne, fredede Ejby Ådal, der grænser op til pladsen.

Solbakken Naturistcamping

I hjørnet af campingpladsen, kun 150 meter fra stranden med badebro, finder du et hyggeligt lille shelter. Nyd naturistlivet sammen med de øvrige campister, og også de fælles faciliteter med sauna, butik, fællesrum mv. Og den naturskønne, fredede Ejby Ådal, der grænser op til campingpladsen.

Svanholm Storkollektiv Shelter

Du kan nyde roen i Svanholms skov med hyggelige shelterpladser.  Men også nyde varm chokolade og lokale produkter i Svanholms café og butik. Og måske deltage i rundvisning på det historiske, økologiske kollektiv?

Shelterplads Helvigstrup Skov

Du kan nyde roen i Svanholms skov med hyggelige shelterpladser. Men også nyde varm chokolade og lokale produkter i Svanholms café og butik. Og måske deltage i rundvisning på det historiske, økologiske kollektiv?

Tadre Mølle Naturlejrplads Shelters

Blot 250 meter fra den det kulturhistoriske museum og naturcenter, finder du en skøn Naturlejrplads med 3 shelters ved en lille å. Her kan du finde ro og gå ture på eng og i skov. Og måske deltage i spændende aktiviteter, som museet, Nationalparken, DN og Tadre Mølles Venner arrangerer.

Tadre Mølle naturlejrplads i lejre

Blot 250 meter fra den det kulturhistoriske museum og naturcenter, finder du en skøn Naturlejrplads med 3 shelters ved en lille å. Her kan du finde ro og gå ture på eng og i skov. Og måske deltage i spændende aktiviteter, som museet, Nationalparken, DN og Tadre Mølles Venner arrangerer.

DCU Camping Kulhuse Shelters

I et roligt, naturskønt hjørne af campingpladsen kun 200 meter fra stranden finder du 2 shelters. Tæt ved finder du rare bekvemmeligheder med pladsens moderne faciliteter, og alt til legesyge børn.

Skuldelev strand shelter Finn jørgensen

I et roligt, naturskønt hjørne af campingpladsen kun 200 meter fra stranden finder du 2 shelters. Men tæt ved finder du også rare bekvemmeligheder med pladsens moderne faciliteter, og alt til legesyge børn.

Observatoriets Stjernekigger-shelters

Hos Observatoriet kan du booke ét af de 4  Stjernekiggershelters, som er isoleret, men åbne til naturen, og med vindue til himlen. Og der er meget andet at opleve, både i og udenfor Observatoriets åbningstider

Tadre Mølle naturlejrplads i lejre

Hos Observatoriet kan du booke ét af de 4 Stjernekiggershelters, som er isoleret, men åbne til naturen, og med vindue til himlen. Og der er meget andet at opleve, både i og udenfor Observatoriets åbningstider

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×