Den perfekte date i Fjordlandet

D. 14. februar er det valentinsdag og den hyggelige, romantiske tradition kan du sagtens fejre med din udkårne i Fjordlandet.

1. Den hvor du kan overnatte

Skjalm Hvide Hotel

På Skjalm Hvide Hotel i Slangerup, kan I forlænge glæderne ved Valentinsdag, og vågne op i de hyggeligste rammer i vinterferien uge 7 og 8. Book jeres overnatning på Skjalm Hvide Hotel her

2. Den magiske

Trænger du til et udendørs alternativ til at gå på museum?

Selvom museerne for tiden er lukket, kan du stadig opleve en masse spændende kunst i Fjordlandet. Willumsens Museum har samlet et kort med udvalgte offentligt tilgængelige udendørs kunstværker i – og omkring Frederikssund. På kortet kan du læse mere om de enkelte værker, se hvilke take-away-spisesteder og udflugtsmål der ligger i nærheden, og nemt planlægge din helt egen kunstrute. Sammensæt din kunstrute her.

3. De smagfulde som take-away

Skoemagerkroen

Hos Skoemagerkroen kan du og din udkårne hylde kærligheden med en Valentines luksus Champagnebrunch fyldt med kærlighed og de lækreste råvarer.

Restaurant Store Børs

Hos restaurant Store Børs, på Roskilde havn, serverer de på valentinsaften en take-away  menu fyldt med kærlighed i anledning af den romantisk dag.

5. Den udendørs

Vintervandretur i Fjordlandet

Selvom det stadig er koldt udenfor, kan det stadig være dejligt at gå en tur, hånd i hånd, i området omkring Roskilde Fjord.
I kan gå efter en af de mange shelterpladser, tænde et bål og tage dejlig varm kaffe eller varm kakao, med i en termokande.

4. Den historiske

Roskilde Domkirke

Midt i Roskilde by ligger den store, flotte og majestætiske Roskilde domkirke. Domkirken blev udpeget som bevaringsværdig verdensarv og optaget på UNESCO’s verdensarvsliste i 1995. Gå en tur sammen omkring den store, smukke katedral og oplev historien og stilheden sammen.
Måske kan I drømme jer til et smukt, romantisk domkirkebryllup til lyden af det smukke gamle klokkespil, mens lyset falder ind igennem de store flotte vinduer.

6. Den med stjerner

Tag på hyggelig sheltertur i mørket og se på stjerner

Pak varme tæpper, noget varmt at drikke og måske en kikkert og tag ud og se på den klare vinterstjernehimmel.
Hvis I er friske på det, kan I jo sove under den åbne himmel, i en af Fjordlandets mange sheltere.

7. Den lokale smagsoplevelse

Tag på hyggelig tur ud i fjordlandet og besøg de mange unikke gårdbutikker og lokale producenter, her kan i fx købe friske æg eller kaffe med hjem til romantisk brunch.

Det kan I også opleve i Fjordlandet:

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×