Lej sommerhus i Fjordlandet

Sommerhusferie er en skøn måde at opleve Fjordlandets på. Og du behøver heldigvis ikke selv at eje et sommerhus. Der findes nemlig sommerhuse i Fjordlandet, som du kan leje, i skønne områder langt fra storbyens stress og jag, men alligevel tæt på København.

Drømmer du om en sommerhusferie i Fjordlandets smukke natur, er der mange muligheder at vælge imellem.

Hvor kan du leje sommerhus i Fjordlandet?

De fleste sommerhuse ligger i naturskønne områder, oftest i nærheden af fjorden, så her er både mulighed for daseferie med hele familien og afslappende, ”tid-for-to”-ferie med din partner udenfor sæsonen.

Fjordlandets sommerhuse ligger spredt ud over de tre kommuner Roskilde, Lejre og Frederikssund, men der er specielt mange udlejningshuse i Kulhuse, Jægerspris, Skibby og Kyndeløse.

Sådan lejer du et sommerhus

De fleste sommerhuse i Fjordlandet ejes af privatpersoner, og udlejes typisk gennem et lokalt udlejningsbureau.

Et privatejet sommerhus, er som regel indrettet med masser af charme og personlige præg, hvor du kan føle dig hjemme. Et gennemsnitligt dansk sommerhus har 4-6 sovepladser, men det er også muligt at finde større huse.

Det koster det at leje sommerhus i Fjordlandet:

Standard sommerhuse:

For et moderne indrettet, nyere sommerhus med køleskab, 2-3 soverum med plads til 4-6 personer skal du regne med at betale fra ca. 3.500 kr. for en uge i højsæsonen, afhængig af beliggenhed.

Sommerhuse med ekstra faciliteter:

For et hus i et særligt attraktivt område og/eller med særlige faciliteter som opvaskemaskine, flere soveværelser, flere toiletter eller badeværelser, sauna etc. Er prisen fra ca. 5.000 kr. pr. uge i højsæsonen.

Luksussommerhuse:

For et nyere, stort sommerhus, ofte på 130-200 m2 med swimmingpool, boblebad, mv. og 4-5 soverum med plads til 10-12 personer, er prisen fra ca. 11.500 kr. pr. uge i højsæsonen.

Værd at vide:

Normalt lejer du sommerhuset for en uge, typisk med skiftedag om lørdagen. Men udenfor højsæsonen kan det godt lade sig gøre at leje et hus i en kortere periode. Huset vil altid være fuldt udrustet med køkkengrej, service, dyner, hovedpuder etc. Du skal normalt selv tage sengetøj, viskestykker og håndklæder med.
Priserne er typisk en del lavere for alle typer huse udenfor højsæson.
Husk, at du også skal betale for strømforbruget ud over lejen. Og hvis du ikke selv har lyst til at bruge din ferie på rengøring, så kan du også betale dig fra slutrengøringen.

Lej sommerhus i Fjordlandet.

Feline og Campaya har samlet sommerhusene i Fjordlandet fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Find dit sommerhus her

Find dit sommerhus her

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×