Nyd naturen året rundt:
Med sanketure byder hver årstid på noget særligt
Få del i de erfarne guiders erfaringer og viden om vild mad på de guidede sanketur med fokus på alt, der kan spises i naturen.
Du kan forvente at smage en masse nye ting, lære om spiselig, vild mad, få gode sanketips og blive bedre rustet til at bruge dine sankede goder hjemme i køkkenet.
I foråret er det de første spæde skud og spirer, om sommeren bugner naturen med lækkerier, og om efteråret går svampejagten ind.
Tag med på workshop:
Prøv en fantastisk og unik workshop, sanketur og efterfølgende madlavning over bål.
Der er intet som at nyde et måltid og et glas rødvin der damper i vinterens kølige temperaturer. Eller åbne østers ved vandkanten og nyde et glas champagne i det tidlige forår hvor frosten stadig bider lidt og fuglene begynder at kvidre.
Kom fx med på Østerssafari! En guidet østerssafari hvor du lærer alt om åbning af østers, tjek af friskhed, og du får mulighed for at spise så mange østers som du har lyst til. Sanketure står for et glas champagne og en masse vilde vinaigrettes til.
Eller prøv en tangtur eller skaldyrstur med fokus på havets vilde mad. Efterfølgende deler I et let måltid lavet på de skaldyr og tang, I har fundet.