Kunstmaler Carsten Bruun

Carsten Bruun udtrykker gennem sin kunst og i sine fine malerier, de ting vi måske har for travlt til at få øje på i hverdagen. Besøg ham i hans lille atelier i Skibby og oplev en verden af tingenes rene natur i smukke farver

Aaskildevej 4,
4050 Skibby
Besøg efter aftale

Aaskildevej 4,
4050 Skibby
Besøg efter aftale

  • Cykelvenlig

Kunstmaler Carsten Bruun

Carsten Bruun udtrykker gennem sin kunst og i sine fine malerier, de ting vi måske har for travlt til at få øje på i hverdagen.

Carsten Bruun udtrykker gennem sin kunst og i sine fine malerier, de ting vi måske har for travlt til at få øje på i hverdagen.

Carsten Bruun maler hilsner fra tingene selv, før vi som mennesker gør noget ved dem – og uanset hvad tingen er, så har den en art natur! – Motiver som naturen der omgiver os og som vi kender den, men også f.eks. en bil, hvis bare man ser bort fra hvad den skal bruges til, har denne ting jo en natur.

Hvis vi ser på tingen i dens egen væren, sin egen skønhed, sådan som den står der, og måske endda skinner i morgenlyset, så har alle ting skønhed, lys, farver, linjer og figurer.

Besøg ham i hans lille atelier i Skibby og oplev en verden af tingenes rene natur i smukke farver

Fra Hammervej kører man til vejen går ud over markerne, her skal du dreje til højre og følge Aaskildevej 20 meter til du skal dreje op til højre for at finde Carsten Bruuns bolig.

Carsten har gået på kunstskole først i Hillerød, så på Billedskolen i København, og nu til sidst i Roskilde. Måske er det hverken fornuftigt eller rentabelt, som faderen sagde til ham da han var barn, men Carsten Bruun kan ikke lade være.

Farver og former, akryl eller olie på lærred, det er for Carsten Bruun en stor og forunderlig verden, han aldrig bliver træt af at udforske.

Carsten Bruun udtrykker gennem sin kunst og i sine fine malerier, de ting vi måske har for travlt til at få øje på i hverdagen,

“Det er en slags hilsen fra tingene selv – fra naturen, før vi begynder at gøre noget ved den. Det der bare er, uden at søge sin berettigelse i, hvad det kan blive til. Ved at tegne og male tror jeg, man kan standse verden. Få den til at stå stille – bare et øjeblik”

Kunstnere i Fjordlandet

Andet i nærheden

Møllekrogen, en naturperle

Møllekrogen er en lille, vild naturperle i Hornsherred med vandkantsidyl og udsigt over Roskilde Fjord og Selsø Sø.

Kulhuse strand

Fjordlandets bedste strand ligger uden tvivl i Kulhuse.

Østskov

Østskoven ved Skibby er et dejligt naturområde med saltenge, store bøgeskove, rigt fugleliv, en lille havn og smuk udsigt ud over Roskilde Fjord.
30. apr - 31. aug

Den Gamle Smedje i Slangerup

Tag på en tidsrejse tilbage til 1900tallet i Den Gamle Smedje i Slangerup, et lille lokalhistorisk museum, tæt på Frederikssund

Valentine – En romantisk date i Fjordlandet

Giv en oplevelse fra Fjordlandet - 14. februar er det valentinsdag og vil du have inspiration til oplevelser for to, har vi samlet noget af det Fjordlandet byder på

Kongeegen, Danmarks ældste

Tag familien med i den fortryllende Nordskov ved Jægerspris slot, hvor du finder Kongeegen, Danmarks ældste, levende væsen

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×