Kulturhavn 2022

Midt i august, helt præcist fra torsdag den 18. til søndag den 21. august, vil man kunne nyde både musik, forskellige aktiviteter og mad på havnen i Frederikssund

Frederikssund Havn

Frederikssund Havn

Kulturhavn 2022

Det er Kulturhavn 2022, der indtager området og vandet, og dagene byder på masser af god musik.

Ud over mange musikalske oplevelser byder Kulturhavn 2022 også på et madmarked lørdag og søndag samt på en række aktiviteter i løbet af dagene.

Åbning og program for Kulturhavn 2022

Selvom der er musik allerede fra torsdag aften sker den officielle åbning af Kulturhavn 2022 fredag den 19. august kl. 18.00.

Alle events i løbet af arrangementet vil blive tilgængelige på Kultunaut.

Programmet kan findes her

Kulturhavn 2022 arrangeres i et samarbejde mellem kulturfuglen (bibliotekerne, rejsestalden og elværket) og Frederikssund Kommune.

Illustration af området på havnen hvor Kulturhavn 2022 finder sted.

Madmarked

Ud over de mange musikalske oplevelser byder Kulturhavn 2022 også på et madmarked lørdag og søndag.

Svanholm Storkollektiv-økologisk landbrug-gårdbutik og café-rundvisning-overnatning trætelte shelter-Fjordstien cykel-Frederikssund-Hornsherred-Fjordlandet

Musik & Aktiviteter

Blandt de mest kendte navne er Love Shop og Alberte, men der vil også være rap med blandt andre Baby Bino og Lil Hawaii m.fl., Jazz med Blå Mandag Jazzband, De Stive Sømænd, The Dreamband, DJ Katrine Ring mm.

Derudover er der oplevelser for enhver når Kultur Havn 2022 byder på en lang række aktiviteter

Gæster kan således glæde sig til blandt andet morgenyoga på havnen, internationalt gadeteater, boganbefalinger fra Frederikssund Bibliotekerne, Vin og Poesi, morgensang med Musikskolen, historievandring, aerobic mm.

musik på kulturhavnen 2022

‘Det sker’ i nærheden:

17. jul - 28. aug

Omvisninger på Selsø Slot

Hver søndag i juli og august kan I få fortalt Selsøs historie, mens I følger med en af museets omvisere rundt. Hør om menneskene, der boede på Selsø Slot – og om dem, der arbejdede her. Hør om bygningen og de fantastiske barokke bemalinger og empire-rummenes tapeter. Hør om livet på en herregård i 1700- og 1800-tallet.
24. jul - 25. sep

Rundvisning på Svanholm

Rundvisninger på Svanholm hver søndag kl. 11.00 til og med september. Hør fortællingen om Svanholm storkollektiv og deres økologiske landbrug og kom hele godset rundt. Rundvisningen tager ca. halvanden time. Pris 100 kr. pr. deltager. Tilmelding ikke nødvendig.
21. aug

Smag på fjorden – sanketur under overfladen

Tag med ud i fjorden og lær hvordan, du stadig kan nyde godt af dens mange ressourcer. Naturvejleder Thomas J.J. Johansen tager med ud i fjorden. Efter sankningen går I tilbage til museumshavens bålplads og tilbereder de sankede dyr og planter. Der er smagsprøver undervejs.

Oplevelser i nærheden

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×