Herslev Bryghus

Herslev Bryghus er et økologisk bryggeri med forankring i Fjordlandets smage. Her brygges øl efter de samme terroir-principper som man kender fra traditionsrige vingårde, med råvarer der følger landskab og årstider.

Bus 207 fra og til Roskilde station hver halve time

Herslev Bryghus

Kattingevej 16
Herslev, 4000 Roskilde

Gårdsalg, Tap Room & Café er åben onsdag – søndag kl. 12 – 18

Herslev Bryghus – økologisk bryggeri
med visioner for både smagen, naturen og biodiversiteten i landskabet

På grund af forankringen i fjordlandet, brygger Herslev Bryghus efter de terroir-principper som man kender fra traditionsrige vingårde: Det er naturøl, brygget på landskabets smage, og derfor kan du både få hybenøl og birk, hvedeøl med asparges og spontanfermenteret hø-øl, alt efter hvilken årstid du kommer forbi.

Øl og lokale råvarer i Gårdsalget:

Hos Bryghusets gårdsalg kan du få hele udvalget af øl fra Herslev Bryghus, altid med gode tilbud. Men ikke nok med det: du kan også få verdens bedste chokolade (officielt!) med fra naboen Mikkel Friis-Holm, charcuterie fra Birthesminde og andre lækre varer fra de lokale producenter.

GAFFA PÅ GRÆS – 2 dage med musik på Herslev Bryghus

GAFFA og Herslev Bryghus fejrer livemusikkens tilbagekomst og sætter fokus på den nye generation af artister.

Kom til to dages musikfest fredag d. 27. august og lørdag d. 28. august – med forrygende toner, dejlige naturøl og mad fra lokale producenter i rå og smukke omgivelser omkring Herslev Bryghus.

Herslev Bryghus – bliver en unik lokation når GAFFA omdanner det til en festplads med musikken som omdrejningspunkt for alt det fællesskab og kunst, vi har manglet. Her kan du som gæst nyde et udsnit af tidens mest anmelderroste og innovative musik. Til GAFFA På Græs er der plads til alle i trygge rammer – naturligvis med respekt for de restriktioner, der fortsat gælder.

Der vil være musik fra to scener, og på programmet finder man indtil videre Lord Siva, Joyce, Hugorm, Oh Land, The Savage Rose, GRETA, PATINA, Freja Kirk, PRISMA, Brimheim, Ginne Marker, Pil, Høker, Gro og Kajsa Vala.

Læs mere og køb billetter til Gaffa På Græs her

 

Tap Room & Café hos Herslev Bryghus

De har selvfølgelig øl hos Herslev Bryghus gårdbutik: i alt 13 fadølshaner. Her bliver de helt frisktappede øl sat på, foruden de øl-eksperimenter som kun brygges i små mængder.

Ølmenuen skiftes en gang om ugen.

Fra køkkenet kan du få lækker frokost af dagens høst og det er sikkert at ingredienser er lokale, økologiske og i sæson. Alting kommer fra egen gård, eller en af de lokale samarbejdspartnere. På Herslev Bryghus har de 70 indendørs pladser i deres øl-lade, samt 30 pladser mere på øl-lageret i weekenden.

Se menuen på Herslev Bryghus her

Gårdsalg, Tap Room & Café er åben onsdag – søndag kl. 12 – 18.

 

 

Events og begivenheder på Herslev Bryghus:

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×