Fjordlandets kommende

Gastro- og fødevare events:

28. sep

Langbordsmiddag på Willumsens Museum

Kom med når kok, opskriftudvikler og madskribent Carsten Kyster i samarbejde med Willumsens Museum og Visit Fjordlandet inviterer til den første af efterårets langbordsmiddage i museets Café Ferdinand. Langbordsmiddagen består af en 8 retters menu med base i grøntsager og fermenterede lækkerier fra Fjordlandet. Menuen henvender sig til både børn og voksne.
1. okt

Kom og fejr Mjødens Dag

Mjød er historisk set nordens gyldne vin og Mjød er vores signaturdrik i de nordiske lande. Ud over at smage på mjød er der også mulighed for at blive klogere på mjødens tilblivelse, historie, mytologi og naturligvis også om bierne, der sørger for honningen til den gode mjød. På Mjødens Dag kan man smage mere end 40 forskellige mjød fra syv forskellige mjødbryggerier. Køb billetter her
2. okt

Luksus kager og lækre overraskelser fra øverste hylde

Forkæl dig selv, og dem du holder af, med en kage- og chokoladeoplevelse når Majken fra Majka Liu besøger LOCAL BY ME. Du får 2 kager; eksempel på bryllupskage samt 3 stykker speciallavet fyldt chokolade. Majken vil fortælle om at være chokoladedame og give tips
7. okt

Smagfuld aften på Comwell Roskilde

En festaften med ni serveringer og smag for skillingen! Køkkenchefen disker op med ni kulinariske serveringer, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet
7. okt - 24. okt

Efterårsferie på Herslev Bryghus

Herslev Bryghus har fået nye naturstier omkring gårdbryggeriet og her får du muligheden for at se nye sider af området… Oplev naturen, få frisk luft i kinderne og nyd en frisk lokal økologisk øl og frokost hos Herslev Bryghus bagefter
8. okt

Ølsmagning med RUC

Kunne du tænke dig at smage øl som kun brygges i små mængder - og som du ikke kan købe nogle steder? Så kom til ølsmagning med RUC. Her brygger studerende øl og cider. Marcell kommer med 4 varianter af øl og 2 cider. Hertil bydes på snack og nødder.
10. okt - 16. okt

RO:KOST Madfestival

RO:KOST Madfestival foregår i uge 41 med restauranterne i år: Restaurant Mumm, Fasaneriet, Grundsmag, Røde Port Bistro, Raadhuskælderen, MMFOOD & Prindsen, Store Børs, Scandic Roskilde Park, Herthadalen, WHY Food & Cocktails, Herslev Bryghus, Disotto Ristobar og Pipers Hus. Læs mere om restauranterne og køb billet her:
15. okt - 23. okt

ÆRLIGT efterårsferie brunch

Hos ÆRLIGT på havnen i Frederikssund serveres en (s)ærlig brunch for både børn og voksne i efterårsferien, som kan kombineres med en dejlig gåtur langs vandet eller på havnen. Brunch koster mellem 89 kr. og 129 kr. Læs mere:
17. okt - 23. okt

Skoemagerkroen: Crazy Tapas festival

I efterårsferien slår Skoemagerkroen dørene op for et sandt bombardement af tapas-specialiteter. Kokkene sammensætter en smagfuld 12-retters menu, som kan nydes i naturskønne omgivelser. Pris: 550,- pr. pers. Læs mere og book billetter:
18. okt - 23. okt

Skoemagerkroens Smørrebrødsfestival

I efterårsferien slår Skoemagerkroen dørene op for en udsøgt smørrebrødsfestival. Kokkene sammensætter smagfulde smørrebrødsstykker, som kan nydes i naturskønne omgivelser. Smørrebrødsstykkerne er særligt udvalgt fra frokostmenuen af lokale råvarer. Bordreservation muligt fra 12:00 – 14:45. Pris: 350,- pr. pers. Læs mere og book billet:
18. okt

Oplev Hornsherreds spisekammer med Naturekspressen

I Hornsherred produceres der utallige lækre fødevarer. Hop på Naturekspressen og oplev hyggelige gårdbutikker, mød de lokale fødevareproducenter og få smagsprøver hos Selsø Øko, Svanholm og Valnøddegården.
18. okt

Kend din skarv

Kom med en tur i Sct. Hans og lær mere om skarven og prøv at smage den i en ”bao” når Visit Fjordlandet, Bliv NaturligVis og Gordon P. Henriksen sætter fokus på skarven sammen med Roskilde og Omegns Lystfiskerklub og Roskilde Strandjagtforening. Gordon P. Henriksen byder velkommen kl. 15:30, men du er også velkommen til at dumpe forbi, som det passer dig.
20. okt

Oplev Hornsherreds spisekammer med Naturekspressen

I Hornsherred produceres der utallige lækre fødevarer. Hop på Naturekspressen og oplev hyggelige gårdbutikker, mød de lokale fødevareproducenter og få smagsprøver hos Bredagergård, Mørkebjerggård, Sønderby Kultur- og Bryghus.
22. okt

Selsø Slot: Toves sylteværksted

Syltesæsonen er i gang og sammen med Tove kan I prøve at sylte rødbeder og få gode tips til syltearbejdet. Du får dit eget lille glas rødbeder med hjem. Læs mere og køb billet her:

Vil du læse mere?

Inspirerende artikler:

  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×