Julefrokoster i Fjordlandet
Årets julefrokoster står for døren, så vi har samlet en række inspiration til jeres julefrokost i Lejre, Roskilde og Frederikssund.
OBS* siden opdateres løbende
”Hvid jul & lysfest” på Restaurant Herthadalen
I november & december måned inviterer Herthadalen i skoven. Julen er lysenes fest, og midt i skovens omfavnende vintermørke, tænder Herthadalen for lyset med 20.000 smukke julelys.
Indenfor forvandles restauranten til en hvid vinterdrøm med et funklende hav af julelys samt snehvide kunst- & blomsterinstallationer. Udendørs vil knitrende bål, oplysende fakler samt funklende lyskegler, forvandle skoven til et levende lysunivers.
I november & december måned inviterer Herthadalen i skoven. Julen er lysenes fest, og midt i skovens omfavnende vintermørke, tænder Herthadalen for lyset med 20.000 smukke julelys.
Indenfor forvandles restauranten til en hvid vinterdrøm med et funklende hav af julelys samt snehvide kunst- & blomsterinstallationer. Udendørs vil knitrende bål, oplysende fakler samt funklende lyskegler, forvandle skoven til et levende lysunivers.
Hvornår: Hver lørdag & søndag fra kl. 12.00 (fra d. 20/11 – 19/12) + 2. Juledag
Hvornår: Hver fredag & lørdag fra kl. 17.30 (fra d. 19/11 – 18/12)
På Herthadalen kan man vælge mellem 2 aftenpakker
– Hold jeres julefrokost på Svogerslev Kro som åbnede sensommeren 2021 efter en gennemgribende renovering.
Peter Møller driver kroen videre, tro mod stedets ånd, historie og dens rammer.
Hvornår: Menuen serveres ved bordet, som buffet eller som take-away i november, december og januar!
Hvornår: Menuen serveres ved bordet, som buffet eller som take-away i november, december og januar!
Der indgår:
│Kroens egen marinerede sild, syltede rødløg, kapers og smilende æg
Stegt sild med sennep, rødløg, kapers og fedtegrever
Karrysalat med æbler fra krohaven │
│Kroens rugbrød, surdejsbrød og franskbrød
Pisket smør og krydderfedt │
│Gravad laks, i dild, enebær, fennikel og farin med rævesauce
Økologiske æg med rejer, i citron, olivenolie med kroens mayonnaise med citron og dijon
Små tomater, karse og skalotteløg
Stegt fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade │
│Lun hjemmelavet leverpostej med syltede rødbeder, stegte svampe og bacon
Økologisk dansk flæskesteg med sprøde svær, hjemmelavet rødkål og drueagurk
Confiteret andelår med æble- og sveskekompot
Juleskysauce
Kroens egen julemedister med stuvet grønlangkål │
│Danske oste med knækbrød, oliven og sommerens rabarberkompot │
│Ris ala mande med vanilje, ristede mandler med lun kirsebær sauce │
Pris: 360 DKK pr. person
Kom indenfor i Comwells stemningsfyldte omgivelser og sæt jer til et veldækket bord, nyd selskabet og den gode mad, fremtryllet med respekt for julens elskede traditioner.
Hold årets julefrokost 2021 på Comwell Roskilde med den lækreste julebuffet, god stemning, barområde med live loungemusik og DJ der sætter gang i dansegulvet.
Vælg mellem All Inclusive Julefrokost til kr. 1.095,- pr. person eller Den Store Julebuffet til kr. 495,- pr. person.
Hvornår: 19., 26., og 27. nov. fra kl. 18.00 – 02.00 samt i december: d. 3., 4., og 10. dec. fra kl. 18.00 – 02.00
– Lad bilen stå og se dyner på Comwell
Ønsker I at overnatte er prisen kr. 400,- pr. person i delt standard dobbeltværelse inkl. Comwells store morgenmadsbuffet.
Kom indenfor i Comwells stemningsfyldte omgivelser og sæt jer til et veldækket bord, nyd selskabet og den gode mad, fremtryllet med respekt for julens elskede traditioner.
Hold årets julefrokost 2021 på Comwell Roskilde med den lækreste julebuffet, god stemning, barområde med live loungemusik og DJ der sætter gang i dansegulvet.
Vælg mellem All Inclusive Julefrokost til kr. 1.095,- pr. person eller Den Store Julebuffet til kr. 495,- pr. person.
Hvornår: 19., 26., og 27. nov. fra kl. 18.00 – 02.00 samt i december: d. 3., 4., og 10. dec. fra kl. 18.00 – 02.00
– Lad bilen stå og se dyner på Comwell
Ønsker I at overnatte er prisen kr. 400,- pr. person i delt standard dobbeltværelse inkl. Comwells store morgenmadsbuffet.
Vores store lækre julebuffet byder blandt meget andet på:
Gravad laks med dilddressing
Hjemmelavet hønsesalat med svampe og skorzonerrødder
Varmrøget kulmule fra egen rygeovn med purløgscreme
Fiskefilet med hjemmelavet grov remoulade
Æbleflæsk med løg og økologiske æbler
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Stegt and med æbler og timian, brunede kartofler og skysauce
Ris a la mande og stort ostebord
Hvornår: Fra d. 25. nov. til 18. dec. (torsdage, fredage og lørdage)
Hvornår: Fra d. 25. nov. til 18. dec. (torsdage, fredage og lørdage)
Øllet er selvfølgelig i centrum for menuen med Herslev Bryghus klassiker: øko pilsner, samt de fyldige og krydrede Juleøl og Stjernebryg.
Herlighederne parres med stegte sild, kalverillette, tarteletter og risalamande. Hele menuen – både øl og mad – er økologisk.
**det er også muligt at bestille lav procent og vegetarisk menu**
Der indgår:
3 økologiske Herslev øl + på forklaring om øllet
4 retters mad
Mini rundvisning i bryghuset
Snaps + kaffe/the til alle
Pris: 595 DKK pr. person
Nyd jeres julefrokost i den centrale og hyggelige restaurant Raadhuskælderen i Roskilde
Hvornår: Fra d. 1. November til og med d. 23. December frokost og aften – kun imod forudbestilling
Raadhuskælderens juleanretning på bord:
Hold din julefrokost i hyggelige omgivelser i Raadhuskælderen i Roskilde!
Julemenu og Frokosttallerkener:
Hvornår: Fra d. 1. November til og med d. 23. December frokost og aften – kun imod forudbestilling
Raadhuskælderens juleanretning på bord:
Hold din julefrokost i hyggelige omgivelser i Raadhuskælderen i Roskilde!
Julemenu og Frokosttallerkener:
Fra d. 2. November til og med d. 23. December frokost og aften – kun imod forudbestilling. Bestilles af hele bordet, minimum 4 personer
Der indgår:
Karrysild med æg, kapers og løg
Stegt sild med æble, peberrod og rødbede
Fiskefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Rosastegt berberiandebryst med sprød rødkålssalat
Kalveleverpostej med blandede stegte svampe og bacon
Den Hvide Dame med orangemarmelade med champagne samt honningristede valnødder med kanel
Ris a’ la mande med kirsebærsauce
Pris: 388 DKK pr. person
Hos Fasaneriet er de klar til at byde julen velkommen og der gør de i år med deres lækre juleanretning, deres store julebord og juleaftensmad.
Hvornår: Juleanretning i Fasaneriet er fra fredag d. 12. november til 19. december
I den hyggelige restaurant med smuk udendørs julebelysning, eller Hvis du ønsker at invitere dine gæster hjem kan julemaden bestilles ud af huset.
Hos Fasaneriet er de klar til at byde julen velkommen og der gør de i år med deres lækre juleanretning, deres store julebord og juleaftensmad.
Der er flere spændende og julede muligheder:
Læs mere om Fasaneriets “jule-anretning“
Læs mere om Fasaneriets “Stort Julebord“
Læs mere om Fasaneriets “Juleaftens-mad“
Læs mere om Fasaneriets “Take Away“
I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.