Everything about

Nationalparken Skjoldungernes Land

Sider

Begivenheder i Efterårsferien

Overblik over efterårsferiens mange events, begivenheder og aktiviteter i Lejre, Roskilde og Frederikssund
LystfiskeriVisitFjordlandet

De bedste fiskesteder i Fjordlandet

Nogle af Fjordlandets allerbedste fiskepladser finder du her. Der findes selvfølgelig mange flere, som alt afhængig af vejrforhold og vandstand også er et besøg værd.
Anders Rugbjerg Hoppe

Coronakuller? Miniguide til Fjordlandet med kids

Er du og dine børn også ved at få coronakuller derhjemme? Vi har lavet en miniguide klar, så I kan komme ud og blive luftet og få brændt noget energi af.

Vinterbadning i Fjordlandet

Flere er begyndt at hoppe i vandet i de kolde vintermåneder. Denne side er til dig der drømmer om at springe ud som vinterbader og til dig der søger information om gode badesteder eller badeklubber i Fjordlandet.

Danmarkshistorien i Fjordlandet

Oplev Danmarkshistorien på tætteste hold i efterårsferien i Fjordlandet. Find oplevelser i Roskilde, Lejre og Frederikssund i børnenes efterårsferie

Cykeloplevelser

Cykelruter i Fjordlandet - Prøv turcykling, landevejscykling, MTB og familievenlige ruter

Fjordlandets guide for børn i sommerferien

Fjordlandet er fyldt med oplevelser for børn og familier i sommerferien. Lejre, Roskilde og Frederikssund har mange skønne oplevelser. Læs mere i vores guide for børn i sommerferien

Gratis Sightseeing bus

Kør med Fjordlandets Sightseeing bus hele sommeren. Der er 3 ruter som du og familien kan vælge mellem
Smukke vandreture

Vandreferie

Storslået natur, plads til leg og fordybelse, blåt vand, eventyrlige skove - Find vandreture til din ferie i Fjordlandet.

Snup en dukkert i Fjordlandet

Sommeren er over os - find de bedste strande og badesøer i Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner hvis I vil ud og svømme.

Det sker

Søg inspiration til ture, oplevelser og begivenheder for familien i Fjordlandet som dækker Frederikssund, Roskilde og Lejre

Spis & Sov

Lindegaarden Bed and breakfast

Lindegaarden B&B er en unik og hyggelig overnatningsmulighed beliggende i det hyggelige Herslev, tæt på fantastisk natur i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Sov i telt i nationalparken

Vil du opleve naturen helt tæt på? Så kan vi anbefale at prøve en overnatning i telt sammen med Outdoor Adventures. Her får I en helt særlig oplevelse når I falder i søvn under nattens funklende stjernehimmel og fuglene synger morgensang, kun for jer!

Oplevelser

Lindegaarden Bed & Breakfast

Et unikt sted i en fantastisk natur og med sin helt egen personlighed

Naturekspressen (Skibby aktive)

Hop ombord på den rullende Naturekspres og kom med ud i naturen og på nogle af Fjordlandets attraktioner.

Fly-high TIL-TOPS Ledreborg

Velkommen til Fly-High Til-Tops. Danmarks største svævebane park - alt sammen i Ledreborg Slots fantastisk skønne park.

Outdoor Adventures

Outdoor Adventures står klar med guidede vandre- og kajakture med overnatning i Nationalpark Skjoldungernes Land. Lokale guider tager dig med på oplevelse i naturen og unikke besøg hos lokale steder. Vil du på oplevelse på egen hånd har de paddleboards, kajak og telt du kan leje.

Det sker

Vinterhygge på gårdbryggeriet

Tag familien under armen og besøg Herslev Bryghus, som gør klar til julen! Her er kvalitetsprodukter og god smag i højsædet. Bålfadene er tændt, der serveres dejlig økologisk mad, varme drikke og man kan smage juleøllet, købe specialiteter og gode råvarer med hjem til julen. Friis Holm Chokolade holder også deres chokolade fabrik åben

Magisk Lys over Ledreborg Slotspark

Ledreborg Slotspark åbnes ved mørkets frembrud og en fortryllende verden lyser frem og på nærmest magisk vis, føres du af lyset ind i parken. Lyskunstner Morten Lind har skabt lysuniverset og børnene får et skattekort i hånden fyldt med opgaver. D. 5.-7. nov. og igen d. 11. - 14. november fra kl. 16.30 – 21.30. Køb billetter her:

Hesteofringen før og efter – heldagstur inkl frokost på Gershøj kro

Kom med på heldagstur fra Roskilde Museum til en mark ved Kirke Hyllinge, og hør fortællingen om, da en kunstnergruppe med Bjørn Nørgaard i spidsen under en skelsættende begivenhed ofrede en hest, dissekerede den og fyldte indvoldene på syltetøjsglas. Turen er inkl. frokost, kaffe og kage på Gershøj Kro

LEG MED FORTIDEN i Sagnlandet

- Tag familien med og leg jer gennem fortiden i Sagnlandet. Båldalen er et Oldtidens prøv-selv-værksted og her kan I prøve kræfter med jernalderøkser og brændehugning, lav mel og bag jeres egne brødkiks over bål, eller tag ud af sejle i stammebåd som dem man brugte i stenalderen.

Områder

Nationalpark Skjoldungernes Land

Oplev Nationalpark Skjoldungernes Land til fods, på cykel eller fra fjorden. Tag cyklen rundt gennem det bakkede landskab eller sejl ud på fjorden i en Nationalpark-kano.

Artikler

Lokale anbefaler: Gode fiskespots i Fjordlandet med børn

VisitFjordlandet har bedt den lokale fiskeentusiast, Anders Rugbjerg Hoppe , om at komme med lidt gode steder at tage ungerne med hen på fisketur.

10 tips til vinteraktiviteter i Nationalpark Skjoldungernes Land

Her får du 10 tips til gode vinteraktiviteter i nationalparken for både børn og voksne.

10 gode efterårsoplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land

Her får du 10 tips til gode efterårsoplevelser i nationalparken for både børn og voksne.

Vikingernes ”Royal Arena” – Danmarks største Kongehal

I Sagnlandet Lejre står et majestætisk bygningsværk, som et omvendt vikingeskib, og vidner om Kongeriget Danmarks begyndelse.

Fjordstien: Fjordlandets smukkeste cykel og vandrerute

Fjordstien - Spring på cyklen, og udforsk en af Sjællands smukkeste cykel- og vandreruter til lyden af fjordens liv og historisk vingesus.
  • I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.
    Læs Fjordlandets Private Policy
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Tilmelding til nyhedsbrev
Tilmeld dig Fjordlandets nyhedsbrev

I nyhedsbrevet deler vores rejseeksperter deres bedste tips og råd til events, tilbud og ture i Fjordlandet.

×